- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моят фейк :(
Корабе, следи ми мненията, че започваш да ме дразниш.
Никой никого не командва. Знаеш ли какво ще стане, ако някой от високопоставените политици получи директна заповед, че трябва да направи нещо? Манипулацията е цял раздел и се изучава с години. Опитах се да ти го поясня няколко пъти, ама ти си много твърдоглав, бре! Това е хубаво, има плюсове, ама започнах да се умарям.![]()
ОФФФФФФФФФФФФФ Ами ти дали ще ги манипулираш или ще използваш друг начин да те послушат, е едно и също. Аз питах кои са тези хора, които манупулирали? Тоест от тях да зависи?
И не смяташ ли, че има политици, които знаят как да се предпоазват, защото и те са учили раздела за манипулацията и познават доста манипулатори?
Петър и Гошо са приятели от малки. Петър става депутат. Гошо е близък приятел на Петър. Гошо е вербуван. Петър чете учебници в университета и книги от библиотеките, Гошо чете книги, които ги няма в библиотеките.
Петър поддържа близки отношения с Гошо. Гошо получава задача да влияе на Петър за даден закон, защото той е важен за някоя цел на ордена. Петър прави каквото си иска. Ебе курви. Пуши пури. Ходи на почивки. Само се грижи за закона, който смята, че неговия приятел е дал като съвет. Съвет. Няма заповед. Няма заплаха. Няма конспирация. Когато Петър настъпи линията, Гошо знае къде трябва да се натисне, за да може Петър пак да се върне в правия път.
Гошо си живее нормален живот. Получава 35 000 на година. Кара Тойота и не се притеснява, че камерите го снимат по телевизията, интервюта го правят известен и папараци го дебнат на плажа. Гошо е никой. Петър е важна клечка.