- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моят фейк :(
мизерен Двид хахахаха
Циганите живеят на гета и имат свои собствени правила. Трудно се отделят от своите, защото взаимно се подкрепят. Не познавам обаче културен циганин, който да прави по 5 деца и да не се интересува от развитието им и доброто им бъдеще. Много цигани също напускат държавата и не са съгласни да работят за нищо.
Да, децата са чувство. Като желанието за любов. Необходимост за социална среда. Младите не правим деца на 20 именно поради липса на подходящи стабилни условия на средата. Ти на 15 що не направи?
Точмо така. Метача ще го осъдят , защото е едно нищо, едно безпомощно същество. Защото няма пщадвокани. Ето за това няма да те удари. Оправдано. И щото е тъп, ще си се мъчи. За това хората разчитат и на друга опора. Не само на себе си. Не всеки може.![]()
На 35 съм и още нямам дете. И причината не е финансова или нежелание за отговорност. При мен нещата стоят по по-различен начин. Ако трябваше обаче да зависи от мен, щях да бъда баща на 20, да. А вече на поне 3.
Това не отговаря на въпроса, аз когато мога да си позволя адвокати, защо няма да го ударя, ако ме дразни? Нали той няма да го направи от страх. А при мен каква е причината?
Човеколюбие. Обаче сс визирах него. Ти и да го удариш, няма да те осъдят. Е, вече , ако вярваш в задробния живот е друго..
А синдикатите вършат ли си работата или се подчиняват отново на тези с парите?
Виж, аз не искам равенство. Не се ли постигне някакъв компромис, толерантност и помощ към по- слабите- войни ще има вечно.хаха.
Не е така. Ще ме осъдят, ако има доказателства за действията ми. Не си мислете, че всичко ни е простено. Приятел полицай ми е писал акт за превишена скорост. Аз го накарах, но това е друга тема.Наистина си мислите, че всичко ни е простено. Да, за наглите педали с 2 лева в джоба - съгласен съм. Те са ганьовци.
Имам някои близки и познати от синдикатите, там е мътна... Не питай. Но има хора с идеали, със сигурност.
Трябва да разберете, че проблемът не е местната война, а глобалната. Когато тя спре, местните ще са мечтания рай. А тях ще ги има при всякакви условия.
Чакай малко. В съдът побеждава този, който има по- добри адвокати и власт. В някои случаи и съдиите се подкупват. Но, ако ти не бе човек, ами мутра, мафия, щеше да направиш друго.
Глобалната отново е заради липса на равенство и желание на различни сили за господ.
Имам усещане, че дори да се вградят технологии за вечна енергия и роботи, хората ще намерят за какво да се избиват. Защото има интерес всеки да се има за повече. Роботите пък ще работят само за 1% население. За да се регулира броя ни . това е др тема.
Какво да чакам, приятелю. В съда побеждава този, който има доказателства за правотата си. Ако в реална ситуация съм крив, а другия прав, но в съда той няма нужните доказателства, а аз обратното - ще спечеля. В случая с един удар на улицата и маса свидетели, какво да доказвам? Това е хипотетична ситуация, в която за да не се занимаваме и да ме съди за глупости, мога просто да му дам 200 лв и да ме остави на мира. Мога и да му отвърна и да стане "си ебало меча". Мога просто да го подмина, за един удар ли съм? Проблемите ми са толкова големи, че само с някакъв случаен човек ще ми се занимава...
Мафията е отражение на обществото. В нормално развита държава мафията спазва кодекс, който тук виждам само от някои по-тъмни фигури в бизнеса, но този кодекс май е повече заради страх, а не заради чувство на отговорност. Съдиите се подкупват във всички случаи, но не това трябва да се прави. Хората трябва да се научат да си носят отговорността. Ако не си силен характер и се поддават на агресия - ще плащаш глоби или в по-тежки случаи ще лежиш в затвор. Това какви хора има няма нужда да се обсъжда. То е ясно, че има такива, които се измъкнаха, както Стависки.
Войната е част от архетипа закодиран в съзнанието на човека. Човекът е създаден по време на война. Човекът е развил своя потенциал по време на война (войни). Не можеш да изтръгнеш нещо от ниво несъзнавано. Докато не преминете на по-високо ниво, ще живеете така. Вече започнах да ти говоря директно, че се ошашавих.
Сега разбираш ли защо ти казвах, че политиците са кукли на конци? Понеже като напиша нещо такова, веднага хората си мислят, че визирам някакви тайни кръгове и прочее други конспирации. Не. Те са си нормални хора. И като нормални хора, можеш да ги манипулираш без да знаят. И да правят това, което ти искаш, карайки ги те да го искат, за да пречат на тези, които не го искат. Чакай, че се обърках...
В съда много доказателства могат да се замажат. В съда няма 1 осъден български политик. В Белене са умрели пък много невинни хора, активисити и всякакви. Правата на човека са само една измислица. Законите също се пишат в защита на едни и против други. Бедния чистач можеш да му стъжниш живота, да не се лъжем. Ако не ти - друго човек. Както Путин се справя с олигарите. Има грешка, няма грешка.
Мафията в нормално развитата държава се държи под контрол, а в държави, където контролът е загубен, съответно и корупцията е по-голяма. Ако в Германия могат да си позволяват съответните суми, тук цари арнархия. Както направиха вече и в Украйна.
Човекът винаги е воювал, няма как да не се съглася. И мравките го правят. Но ако на власт имаш достатъчно мъдри хора, от всички страни, войните щяха да се избягват, възмножно. И също толкова лесно може да се предизвикат.
Давам ти сцеанарии. - Главнокомандващия на велика империя решавата да вкара в пълна готовност Западния военен окрък на учения. В същото време се предизвикват умишлено няколко големи атентата. В настъпилата паника, отделни войскови части окупират части вражеската страна. По телевизията главата обявява, че страната му нападната. Бият църковните камбани и поповете призовават за обща мобилизиация. Никой не е разбрал какво всъщност е станало. Всички скачат в защита на отечеството .. И ей такива ти ми лесни манипулации, колкото щеш.
Обърка се за политиците. Политици има от всякакъв характер... Според теб политиците се командват от скрити фигури, които били в тайна?
Много дълги любовни писма започнахте да си пишете![]()
Корабе, следи ми мненията, че започваш да ме дразниш.
Никой никого не командва. Знаеш ли какво ще стане, ако някой от високопоставените политици получи директна заповед, че трябва да направи нещо? Манипулацията е цял раздел и се изучава с години. Опитах се да ти го поясня няколко пъти, ама ти си много твърдоглав, бре! Това е хубаво, има плюсове, ама започнах да се умарям.![]()
ОФФФФФФФФФФФФФ Ами ти дали ще ги манипулираш или ще използваш друг начин да те послушат, е едно и също. Аз питах кои са тези хора, които манупулирали? Тоест от тях да зависи?
И не смяташ ли, че има политици, които знаят как да се предпоазват, защото и те са учили раздела за манипулацията и познават доста манипулатори?