.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 213

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    Truth is stranger than fiction. Псе, вярващо в човек на небето.
    свободата е небе
    робът лази в прахта.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    според мен ти грам не знаеш какво е свобода (или може да знаеш точно 1 грам) и както казваш можеш да замълчиш.

Както казах твоята свобода е като вдървена, циментирана статуя за позиране.

Правя, каквото си искам и не се съобразявам с нищо и никой през повечето от времето.

Мега фен
    Правя, каквото си искам и не се съобразявам с нищо и никой през повечето от времето.
    това ми звучи леко мутренско, не виждам къде остави цивилизацията.

това ми звучи леко мутренско, не виждам къде остави цивилизацията.
    Аз не съм лош човек, но просто не се съобразявам в повечето случаи. От това не e необходимо да следва, че вредя на хората.

Мега фен
    Аз не съм лош човек, но просто не се съобразявам в повечето случаи. От това не e необходимо да следва, че вредя на хората.
    И как така ако не се съобразяваш с другите, означава, че не им вредиш? Например не се съобразяваш с път с предимство, застрашаваш от катастрофа още 10 автомобила и още толко пешеходци на пешеходната пътека и после казваш, че не им вредиш. Ти си истински очарователен магьосник, баш като мутра с мощен джип.

И как така ако не се съобразяваш с другите, означава, че не им вредиш? Например не се съобразяваш с път с предимство, застрашаваш от катастрофа още 10 автомобила и още толко пешеходци на пешеходната пътека и после казваш, че не им вредиш. Ти си истински в магьосник, баш като мутра.
    ахахахахах Но това, което спомена, не би ли било неразумно и за мен самия? Това би било простотия, нищо друго. Аз ще лягам на топло в кревата си. Лека нощ и приятни сънища, Дефенди!

ахахахахах Но това, което спомена, не би ли било неразумно и за мен самия? Това би било простотия, нищо друго. Аз ще лягам на топло в кревата си. Лека нощ и приятни сънища, Дефенди!
    Елмо те харесва!

свободата е небе
    робът лази в прахта.
    Това ти ли го измисли? Напълно безсмислено е. Като някаква част от долнопробно стихотворение е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си