Първоначално написано от Dwyd96 На теб кога съм ти писал името бе Вчера..не само че написа "дАйтона" па и с малка буква..позволявам ти да ми казваш Леми! Първоначално написано от Indistinct С теб съвсем не. Още стоиш в графа потенциални убийци. Аз? Убиец?!? Обиждаш ме...
Първоначално написано от АгентМура Какво обсъждате бе, псета? Среща ли ще организирате? ти няма да идваш
Първоначално написано от deitona22 Попе,какво си правил с майката на Индистинкта? Нищо. Просто от описанието на Indistinct ми допадна като човек.
Първоначално написано от Dwyd96 Пише се индиНстинк. Да й е приятно като чете Сложно ми е да чета и пиша трудни думи..айм сори.
Първоначално написано от YoungBloodZ ти няма да идваш Навярно си прав.
Първоначално написано от inewton Нищо. Просто от описанието на Indistinct ми допадна като човек. Демек искаш да й направиш братче/сестра или и 2те ?
Първоначално написано от АгентМура Навярно си прав. Напълно е прав! Немам ти доверие на тебе...
Първоначално написано от deitona22 Демек искаш да й направиш братче/сестра или и 2те ? простак!
Първоначално написано от deitona22 Напълно е прав! Немам ти доверие на тебе... Изкушаваш ме да се появя. Само за да ви разваля панаира.
Първоначално написано от АгентМура Среща ли ще организирате? И то определено забавна!
Първоначално написано от solo_ И то определено забавна! ти ще дойдеш ли?
Първоначално написано от deitona22 Демек искаш да й направиш братче/сестра или и 2те ? Не, исках да пием чай, ама Indistinct не я пусна.
Първоначално написано от solo_ И то определено забавна! Аз го споменах,като идея.Не знам кой би се навил.Но вие 2та ме плашите.
Първоначално написано от inewton Не, исках да пием чай, ама Indistinct не я пусна. Дааа...чай да пието.Ама у вас нали? Първоначално написано от YoungBloodZ ти ще дойдеш ли? Ако дойде,зимам пуканки !
Първоначално написано от inewton Не, исках да пием чай, ама Indistinct не я пусна. тя правилно е направила... защо да пуска майка си да пие чай с някакъв плебей?
Първоначално написано от YoungBloodZ ти ще дойдеш ли? НЕ!
Първоначално написано от solo_ НЕ! що?
Първоначално написано от solo_ НЕ! обещавам да не те отвличам и изтезавам
Първоначално написано от YoungBloodZ тя правилно е направила... защо да пуска майка си да пие чай с някакъв плебей? Ама той Попа с тоя обет...само чай може да пие с нея.
Първоначално написано от deitona22 Аз? Убиец?!? Обиждаш ме... Доказателства за противното?
Първоначално написано от YoungBloodZ що? Защото dreamwalker не ме пуска.
Първоначално написано от YoungBloodZ обещавам да не те отвличам и изтезавам Вярваш ли си Рамзи Болтън ще си ти,той Теон
Първоначално написано от solo_ ЗАЩОТО ТАКА! Solo_ ,ако обичаш без големи букви,все 1 викаш ,може ли?
Първоначално написано от YoungBloodZ ти няма да идваш То като гледам и ти не трябва да идваш ...
Правила