Първоначално написано от Mana Рекордът(който не би трябвало да е повод за каквато и да било гордост, но..) ми е около 200 глави за 3 дена.... А колко ти е рекорда по стоене навън?
Първоначално написано от Mana Рекордът(който не би трябвало да е повод за каквато и да било гордост, но..) ми е около 200 глави за 3 дена.... аз толкоз букви през живота си сигурно не съм виждал.
Първоначално написано от deitona22 А колко ти е рекорда по стоене навън? Около 10-12 часа, ако говорим за без прибиране
Първоначално написано от АгентМура аз толкоз букви през живота си сигурно не съм виждал. Мура,стига си сменя профилните..не мога ти измисла прякор
Първоначално написано от Mana Около 10-12 часа, ако говорим за без прибиране Predpolaгам си чела манги ?
Първоначално написано от deitona22 Мура,стига си сменя профилните..не мога ти измисла прякор Това ми е любимия аватар, измисли ми за него!
Първоначално написано от АгентМура аз толкоз букви през живота си сигурно не съм виждал. Отраснах с книжки и "Приказки за физиката"; а, и руския Jetix(когато все още съществуваше)
Първоначално написано от deitona22 Predpolaгам си чела манги ? Тц, бродех из Балкана с една компания
Първоначално написано от Mana Отраснах с книжки и "Приказки за физиката"; а, и руския Jetix(когато все още съществуваше) Я тоже смотрел Jetix, кошка!
Първоначално написано от АгентМура Това ми е любимия аватар, измисли ми за него! Нещо не мога сега...като се наспя тогава.
Първоначално написано от Mana Тц, бродех из Балкана с една компания Има манга "Балкана" ? Интересно.
Първоначално написано от deitona22 Нещо не мога сега...като се наспя тогава. измисли ми за този!
Първоначално написано от АгентМура Я тоже смотрел Jetix, кошка! Оно было круто
Първоначално написано от deitona22 Има манга "Балкана" ? Интересно. Балкана=Стара планина, сънлив Леми.
Първоначално написано от Mana Оно было круто Ето правда! Фокс Кидс тоже бь|ло круто!
Първоначално написано от АгентМура измисли ми за този! Не искаш..по-добре за теб! Не ми давай зор,когато тогава..на Попа ми отне седмица да зацепя какво да му казвам и седмциа да разбера че се писал Нютон
Първоначално написано от АгентМура измисли ми за този! Кога ги сменяш толкова бързо?
Първоначално написано от Mana Балкана=Стара планина, сънлив Леми. Zнам какво е...опитвам се да те дразня.
Първоначално написано от АгентМура Ето правда! Фокс Кидс тоже бь|ло круто! То това му беше предното име, май?
Първоначално написано от deitona22 Не искаш..по-добре за теб! Не ми давай зор,когато тогава..на Попа ми отне седмица да зацепя какво да му казвам и седмциа да разбера че се писал Нютон не си много наблюдателен... трябва ти кока! Първоначално написано от Mana То това му беше предното име, май? да! Първоначално написано от Mana Кога ги сменяш толкова бързо? имам цяла папка с рисунки на Мура!
Първоначално написано от deitona22 Zнам какво е...опитвам се да те дразня. Несполучливо... Иначе сигурно има манги на такава тема
Първоначално написано от АгентМура не си много наблюдателен... трябва ти кока! да! имам цяла папка с рисунки на Мура! Хубави времена бяха... А сега има някакви недоразумения като новата версия на Powerpuff Girls...
Първоначално написано от Mana Несполучливо... Иначе сигурно има манги на такава тема Ще се постарая другия път ! Както обещах на Фантончо! Първоначално написано от АгентМура не си много наблюдателен... трябва ти кока!! Четях го по друг начин...докато Кимчен не му каза така хаха А тамън мислех да го питам,как се чете името му.
Първоначално написано от Mana Хубави времена бяха... А сега има някакви недоразумения като новата версия на Powerpuff Girls... Първоначално написано от deitona22 Четях го по друг начин...докато Кимчен не му каза така хаха А тамън мислех да го питам,как се чете името му. хах забавни сте бе, откачалници!
Имаше и дъвки Shock!; сега в кварталния има камилски то*ки...
Правила