Първоначално написано от Mana ФБ немам, та нямаше как да знам; то за к'во ли ми е? https://www.youtube.com/watch?v=PKVpLL3EJq0 <- за това някакви възражения? Ne ти требва фб! Не нямам,но тях не ги слушам https://www.youtube.com/watch?v=94bG...engedSevenfold
Първоначално написано от Indistinct Едва ли ще разбереш. Лошо..нищо.Днес ми върви..поне засега!
Първоначално написано от Indistinct Прекалено топло ми е да слагам повече смисъл в думите си. Първоначално написано от Indistinct Едва ли ще разбереш. Започваш да звучиш като сноб!
Първоначално написано от deitona22 Лошо..нищо.Днес ми върви..поне засега! Радвам се.
Първоначално написано от АгентМура Започваш да звучиш като сноб! Топло ми е. Ако бях сноб щях да кажа друго.
Първоначално написано от Indistinct Топло ми е. Ако бях сноб щях да кажа друго. Indeed!
Първоначално написано от Indistinct Радвам се. Сетих се и по-късо име за теб-Костенурката.
Първоначално написано от Indistinct Едва ли ще разбереш. Баща ти Ерик Ериксон ли се казва?
А, solo_ се върна
Първоначално написано от solo_ Баща ти Ерик Ериксон ли се казва? А,и за теб измислих-АлахУАкбар
Първоначално написано от Mana А, solo_ се върна Ти него ли чакаш?
Първоначално написано от deitona22 Сетих се и по-късо име за теб-Костенурката. Моето е по -късо.
Първоначално написано от deitona22 Ти него ли чакаш? Ба; констатирам
Първоначално написано от deitona22 А,и за теб измислих-АлахУАкбар Повече ми отива Саддам Хусейн Абд ал-Маджид ал-Тикрити.
Първоначално написано от Indistinct Моето е по -късо. Но по-сложно за писане,поне за мен.И има шанс да го объркам,а се сърдите после. Първоначално написано от Mana Ба; констатирам Признай си,няма да те съдим! Но Фантончо е за теб-гледа манги :Д Първоначално написано от solo_ Повече ми отива Саддам Хусейн Абд ал-Маджид ал-Тикрити. Много дълго,Алаху!
Султан Абдул Азис!
Първоначално написано от deitona22 Признай си,няма да те съдим! Но Фантончо е за теб-гледа манги :Д То по тая логика и ти търсиш одобрение от Indistinct. Ама не - на тоя етап мангите са ми достатъчна драма
Първоначално написано от АгентМура Султан Абдул Азис! Лилавко! Не е креативно,но..
Не е по -сложно. Нали разбра значението?
Първоначално написано от Mana То по тая логика и ти търсиш одобрение от Indistinct. Ама не - на тоя етап мангите са ми достатъчна драма Костенурката ме подлага на тест,да види дали съм убиец или не..само това доказвам! Другаде чакам одобрение. Първоначално написано от Indistinct Не е по -сложно. Нали разбра значението? За писане.А аз пиша имета на български,та хептем
Първоначално написано от АгентМура Султан Абдул Азис! George Stinney!
Първоначално написано от deitona22 Костенучката ме подлага на тест,да види дали съм убиец или не..само това доказвам! Другаде чакам одобрение Ти на що за клавиатура пишеш, бе!?
Първоначално написано от deitona22 Лилавко! Не е креативно,но.. Харесва ми на мен! Първоначално написано от solo_ George Stinney! Зъл!
Първоначално написано от deitona22 Костенурката ме подлага на тест,да види дали съм убиец или не..само това доказвам! Другаде чакам одобрение. Това се прави от психолози.
Правила