Първоначално написано от deitona22 Епа дружка.После аз съм мислил само за това..тцтц Ама ти наистина ще се окажеш глупав почти колкото Dwyd.
Първоначално написано от inewton ぬるぬるうそき Няма катакана клавиатура. Затова ли пропусна символ от Катакана?
Първоначално написано от Dwyd96 Затова ли пропусна символ от Катакана? Кое трябваше да е на катакана? Както казах, не го разбирам, само чета.
Първоначално написано от inewton Ама ти наистина ще се окажеш глупав почти колкото Dwyd. Не,просто се правя на тъп.И ми е тъпо.
ぬるぬるうそつき
Първоначално написано от deitona22 Не,просто се правя на тъп.И ми е тъпо. Ходи чукай като ти е тъпо.
Първоначално написано от Dwyd96 ぬるぬるうそつき Ааа, голяма работа. Сега пъ за един знак ли ще се караме? И това не е катакана, невежа. Можеш ли да го напишеш на хангъл?
Първоначално написано от inewton Ходи чукай като ти е тъпо. Не ми е това главата само! Друго искам да правя,но още чакам да ми се отговори....
Първоначално написано от inewton Ааа, голяма работа. Сега пъ за един знак ли ще се караме? Можеш ли да го напишеш на хангъл? Аз не знам корейски -.-
Първоначално написано от Dwyd96 Аз не знам корейски -.- Кимчен не знае корейски ? Да дък?
Първоначално написано от deitona22 Не ми е това главата само! Друго искам да правя,но още чакам да ми се отговори.... "Почукай и ще ти се отвори, поискай и ще ти се даде..."
Първоначално написано от Dwyd96 Аз не знам корейски -.- И аз не знам. Ама азбуката им е по-лесна от японските. И по-приятна.
Първоначално написано от inewton "Почукай и ще ти се отвори, поискай и ще ти се даде..." Поисках...питах ии се прави на ударена..и не не съм искал това,за което си мислиш ти !
Първоначално написано от deitona22 Кимчен не знае корейски ? Да дък? Да.. Ким чен е учил в Швейцария как да знае корейски
Първоначално написано от inewton И аз не знам. Ама азбуката им е по-лесна от японските. И по-приятна. То идеята е не само да знаеш азбуката ама да знаеш и кво пише -.-
Първоначално написано от deitona22 Поисках...питах ии се прави на ударена..и не не съм искал това,за което си мислиш ти ! Не ти ли се отвори, чадо? Не ти ли се даде? Не мисля за това.
Първоначално написано от Dwyd96 То идеята е не само да знаеш азбуката ама да знаеш и кво пише -.- Аз знам кво пише. Само дето не мога да го преведа.
Първоначално написано от inewton Аз знам кво пише. Само дето не мога да го преведа. По тая логика и аз знам латински, немски, испански, руски, и т.н
Първоначално написано от Dwyd96 Да.. Ким чен е учил в Швейцария как да знае корейски Може да е всестранно развита личност,кой знае. Първоначално написано от inewton Не ти ли се отвори, чадо? Не ти ли се даде? Не мисля за това. В грешна насока мислиш.Не съм стигнал до там,а като гледам няма и да стигна май...
Първоначално написано от deitona22 Може да е всестранно развита личност,кой знае. В грешна насока мислиш.Не съм стигнал до там,а като гледам няма и да стигна май... Че аз(Ким) съм си всестранно развита личност бе. Харизматичен лидер, добър съпруг, добър племеник, БОГ
Първоначално написано от Dwyd96 Че аз(Ким) съм си всестранно развита личност бе. Харизматичен лидер, добър съпруг, добър племеник, БОГ Особено добър лидер..за Бог..не знам,ПОпа ще каже.
Първоначално написано от Dwyd96 По тая логика и аз знам латински, немски, испански, руски, и т.н Да те изпитам?
Първоначално написано от deitona22 В грешна насока мислиш.Не съм стигнал до там,а като гледам няма и да стигна май... Имай вяра и всичко ще ти се даде.
Първоначално написано от deitona22 Особено добър лидер..за Бог..не знам,ПОпа ще каже. Той е бог на себе си (според него)
Първоначално написано от inewton Имай вяра и всичко ще ти се даде. Имам...или имах до днес,но уви.Скапан ден
Правила