Първоначално написано от Indistinct Тъжно ми е. Джойн дъ клуб, Костенурке
Първоначално написано от Mana Защо? Първоначално написано от inewton Почему? Ако знаех, щях да направя така, че да не ми е тъжно. Първоначално написано от deitona22 Джойн дъ клуб, Костенурке Кой клуб?
Защо не подигравате inewton? Сега е момента, псета!
Първоначално написано от Indistinct Ако знаех, щях да направя така, че да не ми е тъжно. Пиши на соло да те развесили Аз пък като се върна довечера ще ти разкажа виц.
Първоначално написано от АгентМура Защо не подигравате inewton? Сега е момента, псета! защото вярвам че не е гейтак!
Първоначално написано от АгентМура Защо не подигравате inewton? Сега е момента, псета! Давай няк'ва идея
Първоначално написано от inewton Dwyd също мина по тоя път. По кой?Кой каквото и да говори,п*едала си личи. Тук са 2ма или един с профила
Първоначално написано от Dwyd96 В левия ъгъл, тежаща 50 килограма с венерическите болести е Каринаааааа. В десния ъгъл... той е самата мистерия, самото зло, самият шеф на илюминатите, най-грешния сред хората.... Агартаааа Ахахаха!
Първоначално написано от Indistinct Ако знаех, щях да направя така, че да не ми е тъжно. Кой клуб? "Тъжно ми е"
Първоначално написано от АгентМура Защо не подигравате inewton? Сега е момента, псета! Аз имам авторитет, влияние... Могат да подиграват само гееве като теб.
Първоначално написано от YoungBloodZ защото вярвам че не е гейтак! Ти си много просто момче.
Първоначално написано от inewton Аз имам авторитет, влияние... Могат да подиграват само гееве като теб. Авторитет на пишман-поп?
Първоначално написано от АгентМура Ти си много просто момче. ти пък си прост травестит
Първоначално написано от Dwyd96 Пиши на соло да те развесили Аз пък като се върна довечера ще ти разкажа виц. Трябва да е много забавен.
Първоначално написано от deitona22 По кой?Кой каквото и да говори,п*едала си личи. Тук са 2ма или един с профила По твоя. Кои?
Първоначално написано от Indistinct Трябва да е много забавен. Друсан е.
Първоначално написано от inewton Аз имам авторитет, влияние... Могат да подиграват само гееве като теб. Ти си филмар, папа, всевишен и си пишеш тайно с Муричката палави приказки, игривко!
Първоначално написано от YoungBloodZ ти пък си прост травестит Махнал си аватара, виждам. Сега обаче губиш шанса си да станеш известен поп-рап изпълнител и да те слушат всички подрастващи педалчета и кифли.
Първоначално написано от Mana Авторитет на пишман-поп? Пишман, ама поп.
Първоначално написано от inewton Пишман, ама поп. Поп, ама пишман! Хаха - смешка, шегувам се.
Първоначално написано от inewton По твоя. Кои? И какво, да не е стигнал до извода че си с друга резба? Заблудил си ме на лс значи
Първоначално написано от Agartha Махнал си аватара, виждам. Сега обаче губиш шанса си да станеш известен поп-рап изпълнител и да те слушат всички подрастващи педалчета и кифли. все тая
Първоначално написано от inewton Пишман, ама поп. И к'ва файда?
Първоначално написано от deitona22 "Тъжно ми е" Не, благодаря.
Първоначално написано от АгентМура Ти си филмар, папа, всевишен и си пишеш тайно с Муричката палави приказки, игривко! Кое им е палавото?
Правила