Първоначално написано от ДОТА да се покажа, че май ме пропусна Умишлено те пропуснах.
Първоначално написано от inewton Умишлено те пропуснах. Според мен Карина е най-умната във форума.
Първоначално написано от Dwyd96 Най-страшната болест е да гледаш че те игнорират и да продължиш да пращаш клипове и да задаваш въпроси Ей, засегнат! <3 Не ме игнорирай така... Не ме изолирай!
Първоначално написано от Indistinct Не се шегувах. Най-вероятно никога няма да разбера. Зелена! Първоначално написано от Indistinct Стана ми интересно. хахах защо бре
Първоначално написано от inewton Говоря за ФТ. За какво ходеше ако не си болна? Излекувах се.
Първоначално написано от Agartha Според мен Карина е най-умната във форума. Садфейс фром ми!
Кой е по- умен Dwyd96 или inewton? И защо? Кажи ми, Двид!
Първоначално написано от Indistinct Излекувах се. Да беше казала по-рано.
Първоначално написано от deitona22 Зелена! Възможно колкото и черна, колкото и синя, колкото и лилава.
Първоначално написано от inewton Да беше казала по-рано. Какво променя това?
Първоначално написано от Indistinct Възможно колкото и черна, колкото и синя, колкото и лилава. Не си взимала нищо от solo_нали?
Първоначално написано от Indistinct Какво променя това? Целия разговор на тая тема нямаше да го има.
Аз съм маймунка, която е пътувала до луната!
Пускам тема с анкета.
Първоначално написано от Agartha Пускам тема с анкета. OK! Аз я очаквам, да знаеш!
Първоначално написано от АгентМура OK! Аз я очаквам, да знаеш! Готова е.
Първоначално написано от Agartha Според мен Карина е най-умната във форума. И аз така мисля
Първоначално написано от inewton Целия разговор на тая тема нямаше да го има. Така е.
Първоначално написано от Agartha Пускам тема с анкета. Там ли ще е спама вече ? Пуу тамън свикнах.Сложи и мен плииссс
Първоначално написано от deitona22 Не си взимала нищо от solo_нали? Не. Ти? Всъщност, да се поправя. Виждала съм се лилава.
Първоначално написано от Indistinct Не. Ти? Всъщност, да се поправя. Виждала съм се лилава. Не,никога не бих.Аз съм се виждал жълт.
Първоначално написано от deitona22 Не,никога не бих.Аз съм се виждал жълт. Бях лилава в продължение на 1 месец.
Първоначално написано от Indistinct Бях лилава в продължение на 1 месец. Някой да не те е набил, бре?
Първоначално написано от Indistinct Бях лилава в продължение на 1 месец. Poradi каква причина ?
Първоначално написано от deitona22 Poradi каква причина ? Обяснението е прекалено дълго. Но пък е забавно. Първоначално написано от Agartha Някой да не те е набил, бре? А някой е посмял, а...
Правила