Ами то и скоро се видя, че в Източна Украйна и Западна Украйна, живеят два различни по манталитет народа. Едните пак бяха на страната на Русия, другите на ЕС. Сигурно така е било и тогава.
Защо да са били пречка, толкова източноевропейци си изкарваха хляба там и имаше интеграция? А сега визи, мизи?
Последно редактирано от defender : 06-24-2016 на 13:51
Няма какво да си мечтая.
Премиерката на Шотландия преди половин час каза, че ще има втори референдум за отцепване от Обединеното кралство и влизане в ЕС.
Англичаните явно дори не осъзнават какъв автогол си набиха
http://www.theguardian.com/politics/...dum-is-certain
Федерализация означава прехвърляне на власт от местно ниво към европейския парламент.
Източноевропейците ще продължат да си работят там, не ги мисли. Англичаните ако искат достъп до европейските пазари, ще трябва да спазват същите разпоредби като тези на пълноправните членове на ЕС. На практика ще са като Норвегия и Швейцария - свободен достъп до пазара на труда в замяна на достъп до европейските пазари.
Решението им като цяло си беше глупаво - досега се ползваха със сериозни привилегии и вноската им беше значително по-ниска от това, което трябва да бъде. Плюс това като член на ЕС си връщаха и друга част от парите през инвестиционни проекти на съюза.
Сега ще плащат като Норвегия, имигрантите от ЕС пак ще могат да си работят там, пак ще трябва да спазват законите, които ЕС прокарва, но няма да имат думата. Като цяло си беше идиотско решение.
Ценности ? Ако свързваш ЕС с 'гей ценности' и смяташ, че хората заради 'гей ценности' са гласували да излязат ... еми ...
http://www.pewresearch.org/fact-tank...homosexuality/
ко да ти кажа, дори за България процентът е почти 50.
Виж това вече е по-интересна карта :
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/...87_962x645.jpg
Излязоха, 'щото са скръндзи, ама сега 3 пъти по-скъпо ще им излезе.
май не схващаш, че след като те с огромните си привилегии, даже миналата година още им позволиха, са решили да напуснат, значи нещо не е както трябва в тоя съюз.
само шибани проституки биха позволили някой друг да им определя законите
100-те ни еврогея и помощен персонал в Брюксел получават сума за заплати, с която в България биха се изхранили 10 000 човека, а тия педалчета там не са свършили работа и за една филия хляб
Не ги определя 'някой друг', а парламента.
Закон не може да мине без да е одобрен от европейския парламент, за който ти гласуваш.
В комисията пък се изпращат хора от правителството на всяка държава.
За правителството си гласуваш на местните избори, а за европейския парламент - на европейските.
след като те с огромните си привилегии, даже миналата година още им позволиха, са решили да напуснат, значи нещо не е както трябва в тоя съюз.
Достатъчно е да видиш кои райони са гласували за излизане и ти става ясна картинката.
Не знам мен ли се опитваш да баламосваш или себе си. Тия глупости, които пишеш, може и да минават в комент секцията на блица, която е lowlife свърталище, но не ми ги сервирай на мен ако обичаш.
аз знам кои са гласували срещу излизането
смешните педали в ситито им
преди години Англия беше нещо
същите тези живели тогава
сега гласуваха за излизане
иванчо пръдна и на марийка й потече носа
а две пуйки правеха любов с еднорог
Украйна изрази готовност да замести Великобритания в ЕС
Да спасим Европа като континент, призовават в Киев
http://www.blitz.bg/news/article/422914
Депутатът от Върховната рада Анна Гопко заяви, че Украйна е готова да заеме мястото на Великобритания в Евросъюза. Коментарът по повод решението на британците да напуснат ЕС бе публикуван на личната й страница във Facebook
така като се замисля
май желанието на тия кретени да влязат
означава, че ЕС вече е свършил
абе нз ама аз се притеснявам бая повече от изборите в САЩ.
Ако вземат да изберат Хиларито, както малко не е наред с главата женицата и иска да ги въоръжава, САЩ ще вземат да въоръжат Украйна, и както са се надъхали, ще изринат Мурзилия чак до камчатка
мда, а Русия вероятно ще седи само
щото за два часа не могат да изпепелят
цялата територия на Украйна
и никой няма да посмее да им каже нещо
тва оръжие освен с камили да го вкарват
ама като знам западнато оръжие
сигурно ще им дадат пушки от Виетнамската война
Е, ти пък сега. Те просто ще се загубят няколко стотин ейбръмса по време на екскурзия в западните покрайнини на Украйна.
Кога пък САЩ са въоръжавали някого тайно.
руснаците и без това трябва да се преоворъжат в следващите две години
а те знаем, че старо оръжие не унищожават, тъкмо да го употребят някъде
както направиха в Сирия и накараха целия западен свят да се насере
Е насраха се, да.
Чудя се колко са платили за един от 2-та пленени от ислямска държава Руски Т-90.
Аз със сигурност бих си го купил да го поразгледам.
със сигурност повече
отколкото Китай плати на сърбите
за "невидимия" им самолет
свален с оръжие от 70-те години
Все още Европа е обезвъоражена. Като нас. Що се хващате.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.