Първоначално написано от solo_ Ти! Париж? аз ? защо? и какво?
Първоначално написано от deitona22 Париж? аз ? защо? и какво? Остави, остави. Сега се сещам, че ако беше гласувал за мен, щяха да кажат, че си ми fake профил.
Първоначално написано от solo_ Остави, остави. Сега се сещам, че ако беше гласувал за мен, щяха да кажат, че си ми fake профил. Няколко чавета ми имат фб и ме познават,та никой няма да го каже.
Аз ви казвам чао и до по-късно !
Първоначално написано от deitona22 Няколко чавета ми имат фб и ме познават,та никой няма да го каже. На Земята има 7.431.698.158 души, но аз съм всеки един от тях. Както се казва тук - всички профили са на solo_, той е всеки, той е навсякъде.
Последно редактирано от solo_ : 06-24-2016 на 14:15
Първоначално написано от Indistinct Откъде ги намери? Не бяха ли безвъзвратно загубени? Всичко се записва и архивира
Първоначално написано от solo_ На Земята има 7.431.698.158 души, но аз съм всеки един от тях. Както се казва тук - всички профили са на solo_, той е всеки, той е навсякъде. solo_ отново витае в облаците под действието на разни продукти на химичната промишленост. Не е нещо ново.
Първоначално написано от Mana solo_ отново витае в облаците под действието на разни продукти на химичната промишленост. Не е нещо ново. http://www.worldometers.info/bg/ http://www.internetlivestats.com/
Последно редактирано от solo_ : 06-24-2016 на 16:06
Първоначално написано от Mana solo_ отново витае в облаците под действието на разни продукти на химичecката промишленост. Не е нещо ново. Така е по- добре. P.S. Какво ново в темата (че не ми се четат 10+ страници)?
Първоначално написано от inewton Така е по- добре. P.S. Какво ново в темата (че не ми се четат 10+ страници)? Нищо кой знае какво не се изписа
Първоначално написано от inewton Така е по- добре. P.S. Какво ново в темата (че не ми се четат 10+ страници)? В момента се упражнявам на латински.
Но съм в началото.
Първоначално написано от Mana Нищо кой знае какво не се изписа И аз така си помислих. Първоначално написано от solo_ В момента се упражнявам на латински. Напиши тогава отговора на въпроса ми на латински. (Излизам за малко, така че имаш време да се консултираш и с речник).
Първоначално написано от solo_ Но съм в началото. До къдя?
Първоначално написано от inewton До къдя? Още съм на думичките.
Първоначално написано от inewton Така е по- добре. P.S. Какво ново в темата (че не ми се четат 10+ страници)? Костенуркови работи. И неразбирателство от страна на YoungBloodZ. Няма да ти е интересно.
Първоначално написано от Indistinct Костенуркови работи. И неразбирателство от страна на YoungBloodZ. Няма да ти е интересно. я пак?
Първоначално написано от Indistinct Костенуркови работи. И неразбирателство от страна на YoungBloodZ. Няма да ти е интересно. inewton харесва интригите.
Indistinct, забравих да ти благодаря, че гласува за мен. Догодина аз ще гласувам за теб!
Ако сме живи, де.
Първоначално написано от solo_ Indistinct, забравих да ти благодаря, че гласува за мен. Догодина аз ще гласувам за теб! не е късно да си промениш мнението за тази година
Първоначално написано от solo_ Ако сме живи, де. Че 'що да не сме живи?
Първоначално написано от Mana Че 'що да не сме живи? Много неща могат да станат. -Кола да ни блъсне. -Да са задавим. -Бог да ни прибере. -Гръм да ни удари... -Да загинем в третата световна. -И купища други неща... Не знаем какво ни крие съдбата... не сме медиуми.
Първоначално написано от solo_ Много неща могат да станат. -Кола да ни блъсне. -Да са задавим. -Бог да ни прибере. -Гръм да ни удари... -Да загинем в третата световна. -И купища други неща... Никой не знае какво му крие съдбата. Ти как би искал да напуснеш този свят, Соло? По какъв начин би предпочел да умреш? Аз бих искал да ме пребият до смърт.
Първоначално написано от solo_ Много неща могат да станат. -Кола да ни блъсне. -Да са задавим. -Бог да ни прибере. -Гръм да ни удари... -Да загинем в третата световна. -И купища други неща... Не знаем какво ни крие съдбата... не сме медиуми. Реалист с песимистични наклонности
Правила