Първоначално написано от deitona22 Да спориш с попа е загубена кауза...особено за влакове,той ги разбира Спори се за единия спор!
Първоначално написано от Mana На по-големи разстояния нали пътуваха старите влакове, попе? Има и стари електрички.
Първоначално написано от inewton Има и стари електрички. Червените още ли се движат?
Първоначално написано от YoungBloodZ личи си колко си неинформиран... не всички са електрички Плюс това има машинисти на електрички и на дизели, не може всичко да караш. Не че аз няма да уча за дизели, ама така без да знаеш да ме обвиняваш...
Първоначално написано от deitona22 Да спориш с попа е загубена кауза...особено за влакове,той ги разбира глупости... нищо не разбира той ама се прави че разбира от всичко... абсолютен грешник
Първоначално написано от Mana Червените още ли се движат? Шкодите ли? Всички по първа и осма линия са такива. За другите не мога да кажа.
Първоначално написано от inewton Плюс това има машинисти на електрички и на дизели, не може всичко да караш. Не че аз няма да уча за дизели, ама така без да знаеш да ме обвиняваш... не съм чак толкова информиран но бях сигурен че ще учиш за дизели... как иначе ще крадеш нафта?
Първоначално написано от YoungBloodZ не съм чак толкова информиран но бях сигурен че ще учиш за дизели... как иначе ще крадеш нафта? Писано е : "Не кради!"
Първоначално написано от Mana Спори се за единия спор! Звучи толкова...."интересно".
Първоначално написано от deitona22 Звучи толкова...."интересно". При нулев спам, какво да е?
Първоначално написано от Mana При нулев спам, какво да е? Имаме да учим ии излизаме,не четем манги
Първоначално написано от deitona22 Имаме да учим ии излизаме,не четем манги Еее, кой като мен да бездейства
Моля, продължете разговора за електричките.
Първоначално написано от Indistinct Моля, продължете разговора за електричките. Продължи го ти.Попа и Кимчен май пътуват само с влакове.
Първоначално написано от Indistinct Моля, продължете разговора за електричките. да не би да са ти интересни?
Първоначално написано от YoungBloodZ да не би да са ти интересни? Ах, спомени, спомени...
Първоначално написано от Indistinct Ах, спомени, спомени... Ко? Къдя си пътувала с влак? Освен тоя път, за който знам. Да не си била навремето редовен клиент на БДЖ?
...
Първоначално написано от YoungBloodZ ... Най-смисления коментар тук!!!!
Първоначално написано от inewton Ко? Къдя си пътувала с влак? Освен тоя път, за който знам. Да не си била навремето редовен клиент на БДЖ? Редовен и още как. Няколко пъти до Пловдив и обратно по 7-8 часа. И до други отдалечени места.
Първоначално написано от deitona22 Най-смисления коментар тук!!!! само минавам! от време на време
Първоначално написано от Indistinct Редовен и още как. Няколко пъти до Пловдив и обратно по 7-8 часа. И до други отдалечени места. Браво на теб. Сега обаче не е за пътуване. Голяма жега е в тия влакове.
Първоначално написано от inewton Браво на теб. Сега обаче не е за пътуване. Голяма жега е в тия влакове. Ние по това време пътувахме обикновено.
Първоначално написано от Indistinct Ние по това време пътувахме обикновено. Значи не трябва да с ачак толкова хубави тия спомени.
Първоначално написано от inewton Браво на теб. Сега обаче не е за пътуване. Голяма жега е в тия влакове. то никога не е за пътуване... едно време и аз много пътувах с БДЖ но беше просто защото нямах друг избор откакто имам кола - 1 път не съм се качил във влак
Правила