и малко от Кеворкян
Както се очакваше, телевизиите не се справиха и с Брекзит-а.
И Господ да мине случайно през България, те и това ще проспят.
Разчитаха пак на нашите папагали, от които нищо оригинално не може да се очаква.
Нито една телевизия не си направи труда да осигури коментарите на влиятелни английски анализатори.
В замяна на това цъфна френският посланик Ксавието – вечният бърборан, който е омръзнал на всички – освен на любителите на френски целувки от някои телевизии.
И какво каза?
Референдумът бил победа на Путин!?
Нормалният разум не може да проумее подобни нелепости – освен ако не е опиянен поне колкото Ксавието.
Как да не избяга Британия от тия идиотщини.
А Доналд Туск, президентът на Европейския съвет, се оказа син на Фридрих Ницше.
Туск ни припомни думите на баща си: „Това, което не те убива, те прави по-силен“.
Само дето това са думи на Ницше.
Такива хора управляват Съюза.
Висши европейски служители били помолени да отложат отпуските си, планирани за месец юли, за да се отдадат на задълженията си.
Ето това е Отдадена Европа.
За капак се обади и Нашата Логорея Плевнелиев.
И какво каза гоцеделчевският мислител?
„Брекзит бил ясен знак за ненаучен урок от Историята“.
Това каза нашият провинциал, който си позволява да поучава Велика Британия.
Поучава Британия, поучава Русия – а не може да върже собствените си потури.
И за какъв ненаучен урок говори гоцеделчевския даскал?
Но той така си гази с цървулите из Историята.
Англичаните не забравят такива изхвърляния.
Онзи ден пък каза, че Европейският съюз бил гаранцията да няма войни в Европа.
Югославските войни не бяха ли в Европа?
А пък след разпадането на ЕС трябвало да очакваме война.
Пригответе един катър за нашия Главнокомандващ – за да даде урок на британците.
Кога ще се отучат нашите цървуланковци да се държат като клоуни?
Известната фраза, която някои приписват на Гьоте, но всъщност принадлежи на Апелес, първохудожника на Елада – „Обущарю – не гледай по-високо от обувките!“ – сякаш е съчинена за нашия Плевнелиев.
КЕВОРК КЕВОРКЯН
https://www.facebook.com/kevorkkevorkianVN/?fref=ts
това е референдум
всичко се решава в парламента
няма да напуснат ЕС напуснат ли го Ирландия и Шотландия ще се отделят от UK
за Англия това е немислимо
да не говорим за инфлацията
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Хайде да залагаме, коя ще е следвашата. Гърция, Италия, Испания, или Франция. Или Унгария Полша и Чехия.
Второто най-търсено нещо в google в деня на референдума е "what is EU", и тук са тръгнали да ми говорят за някакви геройчни англичани, които са се преборили със злия еу :Д
В същото време нашите помаци няма да спрат да защитават вражеските руски интереси.
Те всички са тъпи (англичани, гърци, руснаци, всички наред са тъпи), само една шайка подлоги на едрия капитала са най-умните ве.
Аз вече като чуя, че някой по телевизията го хвалят, че бил "умен и красив" и веднага подразбирам, че е олигофрен в роля.
ПП: А да, испанците и те бяха тъпи.
Последно редактирано от defender : 06-25-2016 на 09:55
ахам, Великобритания е силна държава, затова успя да напусне. И заради близките й отношения със САЩ. От друга страна, остава в НАТО. Но ако други държави напуснат, НАТО няма да ги обедниява срещу Русия. Нож с две остриета.
Аз мисля, че Франция вече няма да има подкрепата на Великобритания в някои проблеми, затова има възможност да излезе. Франиця излезе ли - този път ефекта на доминото ще е веднагически. Но като цяло само 1 държава още трябва да го стори. Гърция има мерак, но няма икономика. Полша пък според мен си умира от страх при евентуално отделяне, да не бъде подкрепена военно, заради Русия. Унгария и чехия също имат големи противоречия с мигрантите.
Вие гледайте ако ви се сбъдат мечтите как всичко живо под 30 годишна възраст ще се изнесе на запад, а тук какви ще останете ... мале мале
:Д
И без т'ва в Б-я са останали около 2млн души в трудоспособна възраст - още 500К ако се изнесат направо да се закрива държавата
Аурисе. Тъп ли си или да? В момента се изнасят българите. Още 200 хиляди, да те поправя са нужни. По статистически данни, това са няма още 1 десетилетие. След това ще има необратни последици. Това е при запазване на сегашните обстоятелства.
Скоро във Великобритания ще искат визи за българите. Сам може дасе досетиш как вратите ще се затегнат. Те излязоха точно, за да прекратят беженския наплив от българи, румънци и куп арабска пашмина. В бъдеще българите ще придобият статус на неидентифицирани мигранти. Ти няма да си с нищо повече за тях от сийска маймуна. Това е удар за нас. Удар е и за англичаните, живеещи у нас. Великобритания в момента е яко смачкана, заради цели в по-далечно бъдеще. Това е като инжекция. Първоначално те заболява, но после те предпазва от болести. И ако си мислиш, че аз се кефя, или си мисля, че ще се оправим от всичко, което става - грешиш. Просто и в двата случая ние ще сме гъз.
Защо да се изнесат на запад, то това е проблема, че дори западните народи също много-много не са доволни от налаганото статукво (Италия, Испания, Англия, във Франция милионни протести).
И само като някой народ, малко покаже характер, и идва търнала да му каже, че е тъп, и после идва ауриса да го заплашва с бедност.
А в същото време същите хора имат претенции, че са някакви супер свободолюбиви - ама явно това е само поза.
Последно редактирано от defender : 06-25-2016 на 10:36
Великобритания ако е смачкана държава не ми се мисли България каква е? Климат, за 100000 път - четеш ли се като пишеш?
Дефенди, кво се припозна в горния ми пост и почна пак да сипеш наред?
Ти си корпоративен защитник и фашист, не аз.
А англичаните сега сами си спретнаха един мейдан, щото след резултатите от референдума е редно двете северна ирландия и република ирландия да се обединят, а уелс да стане самостоятелна държава. Гениални са великобританците да. Голям характер, един премиер блъфира в опита си да разиграва целия съюз, не му мина номера и сега я направят още 1 референдум, я си е ебало майката.
Добре, щом има толкова недоволни народи в ЕС, тогава на кого всъщност служи този европейски съюз, с чия воля всъщност се съобразява?
Честно казано откакто сме в ЕС, в България май са вдигнали само цените, двойно.
А да, и дойде финансова криза. Точно 2007 влизаме, 2008 финансова криза. Направо все едно по план-график.
Последно редактирано от defender : 06-25-2016 на 11:34
Аетернал. Къде въобще мериш България с Великобритания? Великобритания разбира се е яко смачкана. Вече има референдум за отцепване на Шотландия. Кой мислиш, че ще пострада повече? Една държава или целия съюз икономически. България не съществува като държава, ако ще ми я сравняваш тук.
Твърде малко имам понятие от политика, че да си позволя да коментирам, обаче по ред причини и аз по-скоро мисля, че излизането e грешка. То сега очаквано е и някаква каша де - нали събират подписи за втори референдум, шотландците недоволстват, отделно лондончани се разграничават от общия вот... Мармалад.
От друга страна наистина има какво да се желае по отношение на баланса в ЕС - така че хем хем членките да разполагат с достатъчно самостоятелност при взимане на решения (за да не се поражда опасно вътрешно напрежение), хем да се се следва все пак някакъв приемливо единен европейски курс.
Сигурно ще хвърлям по някой поглед на темата... ако вятърът не ме отвее в тотално друга посока xD. Би било интересно Dark да се включи с коментар.![]()
търнала и ауриса са най-големите актьорчета в раздела.
разделяй и владей
нещо ми мирише тук
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Те хората достатъчно са си разделени политически, полово, класово и всякак.