Първоначално написано от YoungBloodZ Един потребител във форума ме подлуди. solo_ ли беше?
Първоначално написано от solo_ solo_ ли беше? Далече си от истината.
Първоначално написано от YoungBloodZ Далече си от истината. solo_ е бил е надрусан, предполагам.
Първоначално написано от solo_ Бил е надрусан, предполагам. dreamwalker беше.
Първоначално написано от YoungBloodZ dreamwalker беше. Гласовете бяха.
Първоначално написано от solo_ Гласовете бяха. Наистина dreamwalker ме подлуди.
Първоначално написано от YoungBloodZ Един потребител във форума ме подлуди. Къде ще копаем?
Първоначално написано от YoungBloodZ Наистина dreamwalker ме подлуди. Какво ти беше казало то?
Здравейте, какво ново?
Първоначално написано от inewton Здравейте, какво ново? н6 Първоначално написано от solo_ Какво ти беше казало то? хаха ти луд ли си как ще пиша с този слаб потребител...
Първоначално написано от YoungBloodZ хаха ти луд ли си как ще пиша с този слаб потребител... Защо мислиш, че dreamwalker е слаб потребител?
не ми се обяснява за пет100тен път
Първоначално написано от YoungBloodZ не ми се обяснява за пет100тен път Колко години и даваш?
Първоначално написано от YoungBloodZ н6 Жалко. А ти как си?
Първоначално написано от inewton Жалко. А ти как си? зле...
Първоначално написано от solo_ Колко години и даваш? нз
Първоначално написано от YoungBloodZ нз Горе-долу?
Първоначално написано от solo_ Горе-долу? колкото теб
Първоначално написано от YoungBloodZ зле... Защо? Какво е станало?
Първоначално написано от inewton Защо? Какво е станало? мъчи ме едно нещо
Първоначално написано от YoungBloodZ колкото теб Ахахаха.
Първоначално написано от YoungBloodZ мъчи ме едно нещо Какво? Не се притеснявай да споделиш. От мен информация не излиза.
Първоначално написано от inewton Какво? Не се притеснявай да споделиш. От мен информация не излиза. имам една гадна алергия... държи ме по един месец всяка година и ми е доста кофти
Първоначално написано от inewton Жалко. А ти как си? Хелолоу и аз съм тука Първоначално написано от inewton Какво? Не се притеснявай да споделиш. От мен информация не излиза. Потвърджавам!
Първоначално написано от YoungBloodZ имам една гадна алергия... държи ме по един месец всяка година и ми е доста кофти Лошо. Аз имам алергия към праскови. Не съм ял праскови през целия си съзнателен живот.
Правила