Първоначално написано от deitona22 Попе,това ти ли си на профилната ти? Не е той.
Първоначално написано от deitona22 Попе,това ти ли си на профилната ти? Питай Indistinct.
Първоначално написано от solo_ Ти си мръсник. Човек да не пита нещо..веднага го изкарваш всякакъв. Първоначално написано от inewton Питай Indistinct. Или тебе на лс ?
Първоначално написано от deitona22 Човек да не пита нещо..веднага го изкарваш всякакъв. Не го казах на теб.
Първоначално написано от Indistinct Колежката? E, няма пред всики да кажа...
Първоначално написано от inewton E, няма пред всики да кажа... Не искам да кажеш пред всички.
Първоначално написано от Indistinct Не искам да кажеш пред всички. Затова не го правя. Ти да не я питаш наистина!? Шегувах се. Ако я питаш, наистина няма никога да...
Първоначално написано от inewton Затова не го правя. Ти да не я питаш наистина!? Шегувах се. Ако я питаш, наистина няма никога да... Да, а преди това не е било наистина.
Първоначално написано от Indistinct Да, а преди това не е било наистина. Но все още имам шанс .
Вие 2мата за какво говорите ?Б*аси като клюкарка съм,ама се чуда вече.
Първоначално написано от deitona22 Вие 2мата за какво говорите ?Б*аси като клюкарка съм,ама се чуда вече. Да, като клюкарка си. Не любопитствувай!!! Аз за тия работи на ЛС щях да й пиша, ама обещах да не й пиша докато не ми каже нещо (на вниманието на Indistinct).
Първоначално написано от inewton Да, като клюкарка си. Не любопитствувай!!! Аз за тия работи на ЛС щях да й пиша, ама обещах да не й пиша докато не ми каже нещо (на вниманието на Indistinct). Нима подробните обяснения не бяха от полза? Добре, хайде, утре.
Първоначално написано от inewton Да, като клюкарка си. Не любопитствувай!!! Епа вие тука пред всички..как да не се зачуди чавек
Първоначално написано от deitona22 как да не се зачуди чавек Точно заради това го правят!!! Искат да се зачудиш.
Да им пишеш ЛС, а те да продават важности.
*Тя, тя.
Първоначално написано от Indistinct Нима подробните обяснения не бяха от полза? Добре, хайде, утре. Добре. Гледам.Прикачи вече работи, а и днес бях до баба ми. Утре може да ти ги изпратя. (Ако все още не си се отказала) Първоначално написано от deitona22 Епа вие тука пред всички..как да не се зачуди чавек Аз казаш защо.
^Не съм, тъкмо имам повече време. Лека нощ на всички.
Първоначално написано от Indistinct ^Не съм, тъкмо имам повече време. Лека нощ на всички. Щом искаш... Лека нощ.
Лека нощ,Костенурке
Жалки псета.
Тежко е.
Как си, АгентМура?
Правила