ДА
НЕПРЕМЕННО
НЕ МИ ПУКА ЗА ТЯХ
Първоначално написано от Dwyd96 Кво не схващаш За к'ъв искате да спрете разведряването на форумното пространство
Първоначално написано от Mana За к'ъв искате да спрете разведряването на форумното пространство Това не е разведряване. Това е терор.
Първоначално написано от Indistinct Това не е разведряване. Това е терор. За циника си е разведряване Dwyd96, недей с клоуни, бе, човек - грозни са
Първоначално написано от Mana За циника си е разведряване Dwyd96, недей с клоуни, бе, човек - грозни са Мм с 12 лева, Брат Пит ли да ти наема?
Първоначално написано от Dwyd96 Мм с 12 лева, Брат Пит ли да ти наема? Кой ти иска Брад Пит, ве!?
Първоначално написано от Mana Кой ти иска Брад Пит, ве!? Аз за БраД Пит пари нямам... Имам за 1 монах в трънско. БраТ Пит (Пешо)
Първоначално написано от Dwyd96 Аз за БраД Пит пари нямам... Имам за 1 монах в трънско. БраТ Пит (Пешо) А монаси кой иска?
Първоначално написано от Mana За к'ъв искате да спрете разведряването на форумното пространство Те като се самоубият. За теб специално, ще наема клоун да те разведрява
Правила