ДА
НЕПРЕМЕННО
НЕ МИ ПУКА ЗА ТЯХ
Първоначално написано от Dwyd96 Ако вие двете пеете, за секунди ще са дали 1-2 милиона .... За да спрете да пеете. Грубо. Макар че това също е вариант.
Ако и аз се включа, ще купим целия Интернет
Първоначално написано от Dwyd96 Ако и аз се включа, ще купим целия Интернет Трябва да измислим име на групата.
Защо има опция не ми пука за тях? Костенурките не пеят...ако запеят всички ще оглушеем
Първоначално написано от deitona22 Защо има опция не ми пука за тях? Костенурките не пеят...ако запеят всички ще оглушеем Защо аз така казах.. Оспорваш ли ми решението?
Първоначално написано от deitona22 Защо има опция не ми пука за тях? Костенурките не пеят...ако запеят всички ще оглушеем Имаш право. Затова обявявам, че повече никой във форумното пространство няма да чуе как пее една костенурка. Грижа ме е за вашето здраве.
Първоначално написано от Dwyd96 Защо аз така казах.. Оспорваш ли ми решението? Да! Избора трябваше да е ограничен до "да","наложително е" и "веднага"
Първоначално написано от Indistinct Имаш право. Затова обявявам, че повече никой във форумното пространство няма да чуе как пее една костенурка. Грижа ме е за вашето здраве. Теб и грижа? Не върви.
Първоначално написано от deitona22 Да! Избора трябваше да е ограничен до "да","наложително е" и "веднага" Продължавай в същия дух.. Скоро ще си в концлагер
Първоначално написано от Dwyd96 Продължавай в същия дух.. Скоро ще си в концлагер Виж Леми кого сочи... той ще е там!
Първоначално написано от deitona22 Виж Леми кого сочи... той ще е там! Фотографа ли? Той умря миналия месец.. Беше с прерязано гърло, разпорен стомах, застрелян в главата с 3 патрона.. Самоубийство предполагам
Първоначално написано от deitona22 Теб и грижа? Не върви. Изкарваш ме зъл и безразличен човек.
...само аз ли не схващам?
Първоначално написано от Mana ...само аз ли не схващам? Май май.
Първоначално написано от Mana ...само аз ли не схващам? Кво не схващаш
Първоначално написано от Indistinct Май май. Все трябва да има един незагряващ
Първоначално написано от Dwyd96 Кво не схващаш За к'ъв искате да спрете разведряването на форумното пространство
Първоначално написано от Mana За к'ъв искате да спрете разведряването на форумното пространство Това не е разведряване. Това е терор.
Първоначално написано от Mana За к'ъв искате да спрете разведряването на форумното пространство Те като се самоубият. За теб специално, ще наема клоун да те разведрява
Първоначално написано от Indistinct Това не е разведряване. Това е терор. За циника си е разведряване Dwyd96, недей с клоуни, бе, човек - грозни са
Първоначално написано от Mana ...само аз ли не схващам? Простено ти е...гръпмикет си. Първоначално написано от Indistinct Изкарваш ме зъл и безразличен човек. Само 2рото.
Първоначално написано от deitona22 Простено ти е...гръпмикет си. Какво е общото между едното и другото?
Защо не отидете в другата тема?
Първоначално написано от Mana Какво е общото между едното и другото? Не знам,но има някаква.(напече ме жегата,не съм адекватен лд) Първоначално написано от solo_ Защо не отидете в другата тема? Гониш ли ни ?Пробвай се да ме изгониш от някоя тем !
Първоначално написано от deitona22 Не знам,но има някаква.(напече ме жегата,не съм адекватен лд) Гониш ли ни ?Пробвай се да ме изгониш от някоя тем ! Защо в тази тема да се спами?
Правила