Първоначално написано от inewton Не вярвам много да й пука за малки курвета с параноидна шизофрения, изострено парафренно разстройство и кататонични припадъци, ама щом казваш... ох леле остроумие блика от тебе ... от кой сайт го прочети ?
Първоначално написано от smilegirl12 ох леле остроумие блика от тебе ... от кой сайт го прочети ? От този. Сама беше казала, че си шизофреничка.
Първоначално написано от inewton От този. Сама беше казала, че си шизофреничка. олеее ама ти много си ги спомняш бе ... ама не се сещам да съм казвала нещо за курве, разстройство и припадъци.
Първоначално написано от smilegirl12 ама не се сещам да съм казвала нещо за курве, разстройство и припадъци. Това е от мен.
Първоначално написано от inewton Това е от мен. мерси много си мил ама недей така повече да не ми се дигне самочувствието до небесата
Първоначално написано от smilegirl12 мерси много си мил ама недей така повече да не ми се дигне самочувствието до небесата Шизофренията, разтройството и кататонията изобщо не са хубави неща.
Първоначално написано от smilegirl12 мерси много си мил ама недей така повече да не ми се дигне самочувствието до небесата Няма да те подтиквам към гордост.
Първоначално написано от Dwyd96 Маркетинг, Макроикономика, Мениджмънт, Икономика на предприятието,, право, , Финанси, Статистика, Счетоводство. Е тея и аз съм учил...и 2рото го бутам още :@ Първоначално написано от YoungBloodZ Не се карайте! И двамата сте добри деца Да се бият,какво каране ! Първоначално написано от inewton Благодаря. Три от тях съм гледал, ама друготе ще ги видя тия дни. Заслужават си .
Първоначално написано от inewton Няма да те подтиквам към гордост. Мерси
Правила