Първоначално написано от inewton Блокирала ме е мръсницата. Никой не съм блокирвала бе
Вече не.
Първоначално написано от smilegirl12 Никой не съм блокирвала бе Ама защо казваш!? Тъкмо бях направил интригата...
Първоначално написано от inewton Ама защо казваш!? Тъкмо бях направил интригата... Еее извинявай отивай да играеш в нкой турски сериал там интриги бол
Първоначално написано от smilegirl12 Еее извинявай отивай да играеш в нкой турски сериал там интриги бол Сериозна си. Харесвам сериозни. Ще сме консерваривно семейство. Само че аз искам само едно дете.
Първоначално написано от inewton Сериозна си. Харесвам сериозни. Ще сме консерваривно семейство. Само че аз искам само едно дете. Нима би ме приел със шизофриния и припдъците
Първоначално написано от smilegirl12 Нима би ме приел със шизофриния и припдъците Разбира се. Любовта ми е безгранична.
Първоначално написано от inewton Разбира се. Любовта ми е безгранична. Много бързо умекна викам намерих си някой да се заяждам
Първоначално написано от smilegirl12 Еее извинявай отивай да играеш в нкой турски сериал там интриги бол не му говори така той е добро момче ако имаш проблеми с уроците, той би могъл да ти помогне
Първоначално написано от AmxModx не му говори така той е добро момче ако имаш проблеми с уроците, той би могъл да ти помогне Аз още те чакам да ми "изсипеш" зъбите
Правила