Първоначално написано от deitona22 *grabs popcorn* ,Ким,подай бирата там! Какво стана пак?
Първоначално написано от solo_ Какво стана пак? Свалки
Първоначално написано от solo_ Какво стана пак? Питай AmxMod..демек себе си питай де.
Първоначално написано от deitona22 Питай AmxMod..демек себе си питай де. 4 + 1 - 1 + 5 = 9
Първоначално написано от solo_ 4 + 1 - 1 + 5 = 9 AmxMod+Terminator=solo_
deitona22 няма психически отклонения.
Първоначално написано от deitona22 AmxMod+Terminator=solo_ Пак ли почваш? Казах ти какво да правиш. Готов съм за проверка от админ или мод, за да се докаже, че нямам нищо общо със Соло.
Първоначално написано от Terminator009 Пак ли почваш? Казах ти какво да правиш. Готов съм за проверка от админ или мод, за да се докаже, че нямам нищо общо със Соло. проверен си и не си соло
Първоначално написано от Terminator009 Пак ли почваш? Казах ти какво да правиш. Готов съм за проверка от админ или мод, за да се докаже, че нямам нищо общо със Соло. Добре,видях Bloodz какво е написал.Извинявам се. Първоначално написано от solo_ deitona22 няма психически отклонения. deitona22 има психически отклонения след 2 дена учене на Кейнс,меркантилисти и всякакви тем подобни.
Първоначално написано от deitona22 Добре,видях Bloodz какво е написал.Извинявам се. Приема се, защото е съвсем нормално да се съмняваш във всеки нов.
Правила