Първоначално написано от inewton Искаш да се учиш ли? Как да свалям момиче ли?На теб не ти се отдава нещо.Просто ми е скучно и искам да видя до къде ще стигнеш. Първоначално написано от Dwyd96 Ми чети за Маркс Карл Маркс Вебер нали ? Само тия ми лиспват..
Първоначално написано от deitona22 Как да свалям момиче ли?На теб не ти се отдава нещо.Просто ми е скучно и искам да видя до къде ще стигнеш. Карл Маркс Вебер нали ? Само тия ми лиспват.. Карл Маркс и Максимилян Вебер са различни хора бе... УНСС
Първоначално написано от deitona22 Как да свалям момиче ли?На теб не ти се отдава нещо.Просто ми е скучно и искам да видя до къде ще стигнеш. Не съм искал да извадя някой пасаж от Библията, не съм я свалил...
Първоначално написано от inewton Не съм искал да извадя някой пасаж от Библията, не съм я свалил... Show me! Първоначално написано от Dwyd96 Карл Маркс и Максимилян Вебер са различни хора бе... УНСС Знам бе Нарочно ги пиша така,за да им пиша целите имена ...това научих от унсс
Първоначално написано от deitona22 Show me! Не!
Първоначално написано от inewton Не! Пробвай с математически свалки
Първоначално написано от Dwyd96 Пробвай с математически свалки Ще иска съвети оt теб Първоначално написано от inewton Не! Значи не можеш! Лайер! Първоначално написано от Dwyd96 Нито едно. Аз съм момче жената-мъж?
Първоначално написано от deitona22 Значи не можеш! Лайер! Не искам. Това е висш пилотаж...
Първоначално написано от deitona22 Ще иска съвети оt теб Значи не можеш! Лайер! жената-мъж? Тва са тия мацки с по-голям мустак от моя. Обикновено са добри в математиката... С колегите стигнахме до следната теорема: Способността на момичето да решава интеграли и ДУ е правопропорционална на големината на мустака.
Правила