Първоначално написано от deitona22 Казал си,там ще е ! Нокиа,запомни!!! Казана дума,хвърлен камък! няма страшно! такива неща не се забравят лесно Първоначално написано от Dwyd96 Айде Септември (ако съм жив) ще ходим на бирарията на Славейков ОБЕЩАНО!
Първоначално написано от YoungBloodZ няма страшно! такива неща не се забравят лесно ОБЕЩАНО! Ама ще закарам и едни програмисти алкохолици
Първоначално написано от Dwyd96 Ама ще закарам и едни програмисти алкохолици ти само плати моята и на deitona сметката пък карай каквото искаш
Първоначално написано от YoungBloodZ ти само плати моята и на deitona сметката пък карай каквото искаш Хубаво бе.. Бахти авантаджиите За Нютон и секси http://www.alo.bg/2998753
Първоначално написано от Dwyd96 Хубаво бе.. Бахти авантаджиите За Нютон и секси http://www.alo.bg/2998753 не е за 5-те лева дето ще дадеш... въпроса е принципен!
Първоначално написано от YoungBloodZ не е за 5-те лева дето ще дадеш... въпроса е принципен! Хубаво..
Първоначално написано от Dwyd96 Хубаво бе.. Бахти авантаджиите уредихме се Туко виж накрая и с някоя от Ту ни запознае ;д
Първоначално написано от deitona22 уредихме се Туко виж накрая и с някоя от Ту ни запознае ;д Няма проблеми... Разполагаме с 4 модела: -Блатна жаба -Вещица от приказка на Братя Грим -Жената-мъж -Спинозна к*рва.
Първоначално написано от Dwyd96 Няма проблеми... Разполагаме с 4 модела: -Блатна жаба -Вещица от приказка на Братя Грим -Жената-мъж -Спинозна к*рва. Д*еба..ти кое си ?
Първоначално написано от inewton Искаш да се учиш ли? Как да свалям момиче ли?На теб не ти се отдава нещо.Просто ми е скучно и искам да видя до къде ще стигнеш. Първоначално написано от Dwyd96 Ми чети за Маркс Карл Маркс Вебер нали ? Само тия ми лиспват..
Първоначално написано от deitona22 Как да свалям момиче ли?На теб не ти се отдава нещо.Просто ми е скучно и искам да видя до къде ще стигнеш. Карл Маркс Вебер нали ? Само тия ми лиспват.. Карл Маркс и Максимилян Вебер са различни хора бе... УНСС
Първоначално написано от deitona22 Как да свалям момиче ли?На теб не ти се отдава нещо.Просто ми е скучно и искам да видя до къде ще стигнеш. Не съм искал да извадя някой пасаж от Библията, не съм я свалил...
Първоначално написано от inewton Не съм искал да извадя някой пасаж от Библията, не съм я свалил... Show me! Първоначално написано от Dwyd96 Карл Маркс и Максимилян Вебер са различни хора бе... УНСС Знам бе Нарочно ги пиша така,за да им пиша целите имена ...това научих от унсс
Първоначално написано от deitona22 Show me! Не!
Правила