Първоначално написано от solo_ Какво стана пак? Питай AmxMod..демек себе си питай де.
Първоначално написано от deitona22 Питай AmxMod..демек себе си питай де. 4 + 1 - 1 + 5 = 9
Първоначално написано от solo_ 4 + 1 - 1 + 5 = 9 AmxMod+Terminator=solo_
deitona22 няма психически отклонения.
Първоначално написано от deitona22 AmxMod+Terminator=solo_ Пак ли почваш? Казах ти какво да правиш. Готов съм за проверка от админ или мод, за да се докаже, че нямам нищо общо със Соло.
Първоначално написано от smilegirl12 Нима би ме приел със шизофриния и припдъците Разбира се. Любовта ми е безгранична.
Първоначално написано от deitona22 *grabs popcorn* ,Ким,подай бирата там! http://prikachi.com/images.php?images/644/8817644P.jpg Подавам бирата.. Дай мезето
Първоначално написано от Terminator009 Пак ли почваш? Казах ти какво да правиш. Готов съм за проверка от админ или мод, за да се докаже, че нямам нищо общо със Соло. проверен си и не си соло
Първоначално написано от Terminator009 Пак ли почваш? Казах ти какво да правиш. Готов съм за проверка от админ или мод, за да се докаже, че нямам нищо общо със Соло. Добре,видях Bloodz какво е написал.Извинявам се. Първоначално написано от solo_ deitona22 няма психически отклонения. deitona22 има психически отклонения след 2 дена учене на Кейнс,меркантилисти и всякакви тем подобни.
Първоначално написано от inewton Разбира се. Любовта ми е безгранична. Много бързо умекна викам намерих си някой да се заяждам
Първоначално написано от smilegirl12 Много бързо умекна викам намерих си някой да се заяждам Кой се заяжда с любимите си хора, невежа!?
Първоначално написано от Dwyd96 http://prikachi.com/images.php?images/644/8817644P.jpg Подавам бирата.. Дай мезето Немам пуканки А и ме мързи да ходя до кухнята
Първоначално написано от smilegirl12 Много бързо умекна викам намерих си някой да се заяждам Това ли ти е целта?
Първоначално написано от deitona22 Немам пуканки А и ме мързи да ходя до кухнята После аз съм скръндзата...
Първоначално написано от inewton Кой се заяжда с любимите си хора, невежа!? Олеее кога си станахме любими хора
Аз мисля че е време да си вземете стая..
Първоначално написано от deitona22 Добре,видях Bloodz какво е написал.Извинявам се. Приема се, защото е съвсем нормално да се съмняваш във всеки нов.
Първоначално написано от Dwyd96 После аз съм скръндзата... Тшш,имам други неща ! Ама ти бягаш от Bloodz да го черпиш с бира..а септември като си дойдеш,ще водим (аз и той) да пиеме бира !
Първоначално написано от smilegirl12 Олеее кога си станахме любими хора Влюбих се в теб още от първия твой пост.
Първоначално написано от deitona22 Тшш,имам други неща ! Ама ти бягаш от Bloodz да го черпиш с бира..а септември като си дойдеш,ще водим (аз и той) да пиеме бира ! Айде Септември (ако съм жив) ще ходим на бирарията на Славейков
Първоначално написано от Dwyd96 Аз мисля че е време да си вземете стая.. Стига бе,искам да гледам..скучно ми ,разнообразие от Кейнс.
Първоначално написано от Dwyd96 Айде Септември (ако съм жив) ще ходим на бирарията на Славейков Казал си,там ще е ! Нокиа,запомни!!! Казана дума,хвърлен камък!
Първоначално написано от inewton Влюбих се в теб още от първия твой пост. Ама сигурно бе
Първоначално написано от deitona22 Стига бе,искам да гледам..скучно ми ,разнообразие от Кейнс. Ми чети за Маркс
Първоначално написано от deitona22 Казал си,там ще е ! Нокиа,запомни!!! Казана дума,хвърлен камък! няма страшно! такива неща не се забравят лесно Първоначално написано от Dwyd96 Айде Септември (ако съм жив) ще ходим на бирарията на Славейков ОБЕЩАНО!
Правила