Първоначално написано от Indistinct И теб ще осъдя за кражба. Както ми е тръгнало...
Първоначално написано от Indistinct И теб ще осъдя за кражба. Както ми е тръгнало... Ама аз няма теб да крада, пъпееееш!
Първоначално написано от inewton Ама аз няма теб да крада, пъпееееш! Аз ще съм разследващ полицай.
Първоначално написано от Indistinct И теб ще осъдя за кражба. Както ми е тръгнало... Теб соло ще те открадне.
Първоначално написано от Indistinct Какво съм ти направила, че да ме намесваш по подобен начин? Извинвай просто забравих с коя от двете се закачаше
Първоначално написано от Indistinct Аз ще съм разследващ полицай. Ти ще си флуид от наблюдателя
Първоначално написано от smilegirl12 Извинвай просто забравих с коя от двете се закачаше Искаш ли да ходим да си лягаме?
Първоначално написано от Dwyd96 Теб соло ще те открадне. Това няма да завърши добре за него. А ти защо така злобно?
Първоначално написано от inewton Ти ще си флуид от наблюдателя Тишина в залата!
Първоначално написано от Indistinct Тишина в залата! Нямате право да ми нареждате, госпожо плебей.
Indistinct e пияна, да знаете.
Първоначално написано от Dwyd96 Теб соло ще те открадне. Не му ли стигаш ти ?
Първоначално написано от inewton Искаш ли да ходим да си лягаме? Ми отивай бе
Първоначално написано от inewton Indistinct e пияна, да знаете. Грешник! Даваш алкохол на непълнолетни!
Първоначално написано от inewton Indistinct e пияна, да знаете. Бих могла да понеса още едно дело. Няма да ми е проблем.
Първоначално написано от deitona22 Не му ли стигаш ти ? той (dwyd-чо) не е гей! нали е с онази математичка от снимката (с мустака)
Последно редактирано от YoungBloodZ : 06-29-2016 на 20:53
Първоначално написано от smilegirl12 Ми отивай бе He искам без теб.
Първоначално написано от Indistinct Бих могла да понеса още едно дело. Няма да ми е проблем. Я тоже. Само че в съдебната зала аз съм ораторът. Учил съм теория на пропведта, апологетика,...
Първоначално написано от YoungBloodZ той не е гей! (dwyd-чо) нали е с онази математичка от снимката (с мустака) Дори и тя не би му пуснала.
Първоначално написано от inewton Я тоже. Само че в съдебната зала аз съм ораторът. Учил съм теория на пропведта, апологетика,... Оратор? По вероятно подсъдим.
Първоначално написано от inewton Дори и тя не би му пуснала. груб си инеутоне... защо не се сприятелиш с dwyd-чо?
Първоначално написано от inewton He искам без теб. Да не сънуваш кошмари ли горкия
Първоначално написано от Indistinct Оратор? По вероятно подсъдим. Нарича се ответник. Ама колко си лоша... Да не би Станчев да ти открадна нещо?
Първоначално написано от YoungBloodZ той (dwyd-чо) не е гей! нали е с онази математичка от снимката (с мустака) Това ми хареса !!! U shall not leave!!!
Първоначално написано от YoungBloodZ груб си инеутоне... защо не се сприятелиш с dwyd-чо? Защото не искам. Така сме си добре.
Правила