Първоначално написано от deitona22 Това ми хареса !!! U shall not leave!!! тихо!
Първоначално написано от inewton Защото не искам. Така сме си добре. защо? може преди и след изпитите да празнувате успехите заедно
Първоначално написано от smilegirl12 Да не сънуваш кошмари ли горкия За да сме заедно...
Първоначално написано от inewton Нарича се ответник. Ама колко си лоша... Да не би Станчев да ти открадна нещо? Нарича се обвиняем. Не.
Първоначално написано от YoungBloodZ защо? може преди и след изпитите да празнувате успехите заедно С него? Не. Аз си правя соарета у дома. Плебеи не се допускат.
Първоначално написано от inewton С него? Не. Аз си правя соарета у дома. Плебеи не се допускат. ами може да го научиш как да не бъде плебей?
Първоначално написано от inewton За да сме заедно... От садо маазо на романтика...
Първоначално написано от Indistinct Нарича се обвиняем. Не. Нарича се ответник. Това дори baby_baby го знае.
Първоначално написано от Indistinct Това няма да завърши добре за него. А ти защо така злобно? Що пък злобно
Първоначално написано от YoungBloodZ ами може да го научиш как да не бъде плебей? Causa perduta.
Първоначално написано от inewton Нарича се ответник. Това дори baby_baby го знае. съмнявам се! Първоначално написано от inewton Causa perduta. мислех че за всички има надежда?
Първоначално написано от smilegirl12 От садо маазо на романтика... Нали ти казах. Шизофренията...
Първоначално написано от Indistinct Оратор? По вероятно подсъдим. Костенурке,имам въпрос към теб.Защо на всички отговаряш с цитат,а на Bloodz никога не ?
Първоначално написано от inewton Нали ти казах. Шизофренията... Твойта ли
Първоначално написано от inewton Нарича се ответник. Това дори baby_baby го знае. При доклада, разследващият полицай го нарича обвиняем по досъдебното производство.
Първоначално написано от deitona22 Костенурке,имам въпрос към теб.Защо на всички отговаряш с цитат,а на Bloodz никога не ? ама аз нищо не съм я питал?
Първоначално написано от YoungBloodZ мислех че за всички има надежда? Не ти се отдава мисленето.
Първоначално написано от deitona22 Костенурке,имам въпрос към теб.Защо на всички отговаряш с цитат,а на Bloodz никога не ? Къде не съм отговорила? Или не съм го видяла, или не съм имала какво повече да кажа.
Първоначално написано от smilegirl12 Твойта ли Нашата.
Първоначално написано от Indistinct При доклада, разследващият полицай го нарича обвиняем по досъдебното производство. Глупостта на полицаите е пословична.
Първоначално написано от inewton Не ти се отдава мисленето. защо? не ми харесваш днес!
Първоначално написано от inewton Нашата. Ааа ми не знам тогава
Първоначално написано от Indistinct Къде не съм отговорила? Или не съм го видяла, или не съм имала какво повече да кажа. Е как къде? Тук в тази тема.аз друга не следя,и няма как да знам. Имаш имаш.
Първоначално написано от YoungBloodZ защо? не ми харесваш днес! Прочети си пак коментара за надеждата.
Първоначално написано от inewton Глупостта на полицаите е пословична. И този, отговорен след това за изготвянето на протокола по делото, също ли?
Правила