- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Viaticum
Сега виждам че повечето от бананите са махнати, явно са били само за 24 часа или бореца за социална справедливост се е отказал. Толкова типично...
Не е нужно да си прав и да имаш аргументи, за да имаш поне малко достойнство и да застанеш лице в лице с човек. Имал съм много такива случаи. Но дори и без дебат, дори и написаното от мен да не го засяга лично, а просто да ме баннва защото си мисли че това му е работата, дори и тогава, поне малко коректност да прояви и да го обяви в темата както си трябва - кой, как, защо и за колко време е баннат. Точно по това съдя, че е просто butthurt. Иначе нямаше да баннва всеки нов профил само защото съм аз.
Аз също не можах да пиша щото ме баннаха... След това ме отвлякоха извънземни, за щастие успях да избягам от космическия им кораб... Но когато кацнах на Земята, 2 рептила илюминати ме завързаха за един стълб...
Аре без филми -.-
Тук не е стъпвал модератор от зората на динозаврите...
Едно птиченце ми каза, че имало доста коментари на които трябва да се посмея в "тийн"-а, та на, дойдох, видях и се посмях.Благодаря.
![]()
Последно редактирано от defender : 07-04-2016 на 12:20
el filmare!
да еЙба и сеирджиите.
че какво заяждане е това да си овчар в балкана и с честен труд да си изкарваш хляба.
по-добре е от мутра-политик.
Даже седиш си с овцете на спокойствие, размишляваш си, може и философ да станеш.
Погледнато от тази гледна точка, агарта може и да не е овчар, май няма нужната класа.
Последно редактирано от defender : 07-05-2016 на 13:30
Дефенди, ти съвсем си се повредил.