не :Д
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Не.
Гати малоумната тема... "Не", "не", "нйе". По темата: Абсаfuckingлютли!
Не
Първоначално написано от haritov пак ли ти ве Съдбата съдбата Мдам
Да.
е не
Да, ще се пробва от гъза в устата и обратно
Ne
не
You are everything baby ! ol baby ! ahahehha ;*
да
Няма да докосна колегата.
nah
да ама само ако deitona22 е съгласен да ми я отстъпи
И на 2те не!
Първоначално написано от YoungBloodZ да ама само ако deitona22 е съгласен да ми я отстъпи откога се търси неговото разрешение за такива действия? Първоначално написано от deitona22 И на 2те не! хахах
Първоначално написано от divergent откога се търси неговото разрешение за такива действия? ами аз не съм връзкоразбивач така че без негово позволение - не бих!
Първоначално написано от divergent откога се търси неговото разрешение за такива действия? От винаги ! По темата-не
Последно редактирано от deitona22 : 07-03-2016 на 13:58
Първоначално написано от YoungBloodZ ами аз не съм връзкоразбивач така че без негово позволение - не бих! кой има връзка каквооо Първоначално написано от deitona22 От винаги ! и пак хахах
Ама разбира се ! Веднага даже.
Първоначално написано от deitona22 Ама разбира се ! Веднага даже. това си звучи направо заплашително
Първоначално написано от divergent кой има връзка каквооо ок айде няма да казвам на целия форум че сте заедно!
Първоначално написано от YoungBloodZ ок айде няма да казвам на целия форум че сте заедно! A s tebe нема да се разбереме така Да кажа ли аз с кой си ? Първоначално написано от divergent това си звучи направо заплашително Чак пък..романтика малко по темата-не
Правила