.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 221

Тема: Аман

Hybrid View

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Мисля ,че този има сериозен психически проблем и раздвояване на личността - в случая около 5-6 профила.
    После защо спрях да пиша тук ами само четях ,ако има нещо интересно
    Не са 5-6,а са над 20.И е крайно време модератор да дойде да го изсели оттук,защото нищо смислено не може да се обсъди без той/тя/то да се намеси.

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Не са 5-6,а са над 20.И е крайно време модератор да дойде да го изсели оттук,защото нищо смислено не може да се обсъди без той/тя/то да се намеси.
    Така е . Лази ми по нервите и ми разваля спокойната вечер.
    Надали скоро ще се появи модератор,но силно се надявам.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Така е . Лази ми по нервите и ми разваля спокойната вечер.
    Надали скоро ще се появи модератор,но силно се надявам.
    Преди няколко месеца бях мернал Sh@dow че закри една тема,та май той е най-вероятно да се появи,ако някой го познава или му пише.

Преди няколко месеца бях мернал Sh@dow че закри една тема,та май той е най-вероятно да се появи,ако някой го познава или му пише.
    stiga si prosil i si se nadqwal be typunger

Голям фен Аватара на black pearl
    Няма да е зле . Ако не спре той/тя/то да си пише сам ще му пиша.

Супер фен
    Всички са вдигнали ръце от този форум. :///
    Ако говорим за хора с права - вчера мернах, че един от четирите потребителя с администраторски права бе онлайн - визирам admin123. Преди няколко дни пък видях някаква модераторка - miloto_girl_4e, също на линия. Както виждаш - резултати никакви. Според мен трябва от Investor.bg да форматират дисковите пространства, където се складира форумът, да заредят последна версия на vbulletin, да назначат свестен админ, който да одобрява новите профили единствено след като стоящите зад тях хора му/ѝ предоставят своя снимка, а за капак - да се активира форумната репутация и ако някой получи твърде ниска оценка от останалите потребители - автоматичен перманентен бан. Ама... Мечти.

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Ако говорим за хора с права - вчера мернах, че един от четирите потребителя с администраторски права бе онлайн - визирам admin123. Преди няколко дни пък видях някаква модераторка - miloto_girl_4e, също на линия. Както виждаш - резултати никакви. Според мен трябва от Investor.bg да форматират дисковите пространства, където се складира форумът, да заредят последна версия на vbulletin, да назначат свестен админ, който да одобрява новите профили единствено след като стоящите зад тях хора му/ѝ предоставят своя снимка, а за капак - да се активира форумната репутация и ако някой получи твърде ниска оценка от останалите потребители - автоматичен перманентен бан. Ама... Мечти.
    http://www.vbox7.com/play:72ea249c2c

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Умно изглежда, само че като си пратиш снимка нищо няма да докажеш, пък и винаги можеш да предоставиш нечия друга. Иначе Джери, някак без да искаш събра всички досадници в тази тема, сега остава само да ги заключим, за да си стоят тук.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Умно изглежда, само че като си пратиш снимка нищо няма да докажеш, пък и винаги можеш да предоставиш нечия друга. Иначе Джери, някак без да искаш събра всички досадници в тази тема, сега остава само да ги заключим, за да си стоят тук.
    всъщност това беше замисъла на тая тема но за съжаление не можах да ги задържа тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си