Първоначално написано от solo_ P, p изтрий си коментара или ти ще си първия който ще бъде баннат
Първоначално написано от YoungBloodZ изтрий си коментара или ти ще си първия който ще бъде баннат Правиш си сметка без кръчмар.
Първоначално написано от YoungBloodZ изтрий си коментара или ти ще си първия който ще бъде баннат ел филм
Първоначално написано от YoungBloodZ изтрий си коментара или ти ще си първия който ще бъде баннат Няма как да се случи въпросното действие, защото аз не съм направил нищо лошо, Господи.
Първоначално написано от solo_ Няма как да се случи въпросното действие, защото аз не съм направил нищо лошо, Господи. Solo_,явно си се справил със задачата поставена от M****!Поздравявам те ! Задръж така нещата !
Последно редактирано от deitona22 : 07-06-2016 на 17:18
Първоначално написано от deitona22 Solo_,явно си се справил със задачате поставена от M****!Поздравявам те ! Задръж така нещата ! Няма да те поправям.
Първоначално написано от Indistinct Няма да те поправям. Защо? Как иначе би станала "Костенурката" пак? Беше ми се издигнала в очите,и резко падна надолу.
Първоначално написано от deitona22 Защо? Как иначе би станала "Костенурката" пак? Беше ми се издигнала в очите,и резко падна надолу. За какво ми е да искам одобрение от теб? Няма да те поправям.
Първоначално написано от Indistinct За какво ми е да искам одобрение от теб? Няма да те поправям. А,ето я старата Костенурка! Относно "резко" и "рязко",нарочно го написах "резко".
Правила