Първоначално написано от YoungBloodZ по-скоро с напалм или коктейл молотов Не,това е много безболезнено и бързо. 4 куршума -по 1 във всяко коляно и всеки лакет и накрая в стомаха.
Първоначално написано от deitona22 Не,това е много безболезнено и бързо. 4 куршума -по 1 във всяко коляно и всеки лакет и накрая в стомаха. аз не съм чак толкова гаден човек... бързо и ефективно ми звучи достатъчно добре
Първоначално написано от Хитлер аз не съм чак толкова гаден човек... бързо и ефективно ми звучи достатъчно добре Може би се нуждаеш от твоят Менгеле?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Първоначално написано от StringTheoryPracticist Може би се нуждаеш от твоят Менгеле? виж как знаеш
Първоначално написано от YoungBloodZ аз не съм чак толкова гаден човек... бързо и ефективно ми звучи достатъчно добре Аз ептем не съм гаден,но в случая е заслужено А и накрая ще резнем малко челото,увисваме го за краката и така да му изкапе кръвта.
Първоначално написано от deitona22 Аз ептем не съм гаден,но в случая е заслужено А и накрая ще резнем малко челото,увисваме го за краката и така да му изкапе кръвта. Така като говориш, човек да се притесни да ти гепи гаджето!
Правила