- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Ех, Германия в този мач бе вяла и съответно загуби... А така ми се щеше да стигнат до финал, ама... Кефът се дължи единствено от факта, че бях на не повече от 5 метра от голямото табло при стадион Юнак, т.е. Ариана фестът и усещането е... сякаш си на терена. Все едно гледаш мача на IMAX.Е, да - час по-късно ушите ми все още глъхнат, ама все пак бе яко. Мачът свърши, но метрото все още се движеше (предимството да си в посока метростанция Сливница). Слязох си на "Люлин", повървях си километър в тишина и спокойно движение, в далечината некви песове лаеха, а мен ме полъхваше прохладен ветрец. Имах усещането, че не километър, ами 50 км. спокойно можех да извървя. (:
На много работи съм се нагледала, но такова нещо не ми се беше случвало никога. Нямам думи просто. Няма и с кого да споделя, та поне да се осъзная малко, като трясната съм направо.
Тези момичета са реални:
Adorable Sunshine; bubaduc; heartshapedbox; Ivaaaaa; jghgh; Lilanda; marilyn; nIkEnCeTy_bE; pandabear; ShtrudeL; TheDeath.
Малко от тях продължават да влизат тук, но може да се пробваш с някоя от тях - не мисля, че ще те отхвърлят. (:
бтв: И pe6oskeiborda е реален и проверен, но не е ясно с колко други профили разполага, но все пак може да пробваш и с него. (:
Като гледам нищо особено не се е променило във форума ;д..
Иначе аз съм окей, малко ми е странна идеята, че ще съм завършила след още 5 дни, обаче е готино, че няма да тичам като дебил.
Е, поне до октомври, после пак ;дд)))