Don't hate the hacker, hate the code!
Добър ден
Първоначално написано от baby_baby Добър ден Добър да е
Първоначално написано от MrCreeper Добър да е Как си? Какво правиш?
На работа съм
кво става охлюви :Д
Първоначално написано от hheh кво става охлюви :Д нищо охлюв :д при теб?
Първоначално написано от MrCreeper На работа съм адаш кви са тия неща бе
хахах нищо, имам малко време за губене напоследък и се чудя как да го запълвам :д ама тука нещо май вече няма мн хора или се бъркам ? :д
Първоначално написано от hheh хахах нищо, имам малко време за губене напоследък и се чудя как да го запълвам :д ама тука нещо май вече няма мн хора или се бъркам ? :д не се бъркаш почти няма от старите потребители и тука само фейкове има вече
Първоначално написано от baby_baby не се бъркаш почти няма от старите потребители и тука само фейкове има вече Ще се върнат. Винаги се връщат.
Първоначално написано от Indistinct Ще се върнат. Винаги се връщат. Дано се върнат преди беше много по-яко с тях отколкото сега с 100-те фейка
Броя ли се за стар ?
Първоначално написано от deitona22 Броя ли се за стар ? нов новеничък си ти! от 3-4 месеца
Първоначално написано от YoungBloodZ нов новеничък си ти! от 3-4 месеца Тшшш,младеж Ако когато съм бил у форума,ти не си знаел че го има
Първоначално написано от deitona22 Тшшш,младеж Ако когато съм бил у форума,ти не си знаел че го има дали? имах акаунт от 2008 година с който почти не съм писал ама си късметлия че не го помня
Първоначално написано от YoungBloodZ дали? имах акаунт от 2008 година с който почти не съм писал ама си късметлия че не го помня Не че нещо,ама аз едно време имах друг Но си забравих паса и се появи дейтона Така че,съм стар !
Пенсионирайте се вече.
Първоначално написано от Indistinct Пенсионирайте се вече. ти пък точно да го кажеш това... дето си на 150 години сигурно
Първоначално написано от Indistinct Пенсионирайте се вече. Ти си по-възрастна. А каква е идеята на тази тема?
Чат тема. Любимите ти.
Първоначално написано от Indistinct Чат тема. Любимите ти. Никога не са ми били любими да ти кажа честно.Бая спам и не следя нещата.
Първоначално написано от deitona22 Никога не са ми били любими да ти кажа честно.Бая спам и не следя нещата. лъжец!
Първоначално написано от YoungBloodZ лъжец! Не бе верно Ако не седа на компа,ич не следя тия теми.
Първоначално написано от deitona22 Броя ли се за стар ? Да ти и YoungBloodZ и аз :д
Правила