Първоначално написано от YoungBloodZ добре ще те питам по друг начин коя Елена? тази парясница за която ми беше разправял ли? Аз съм елена
Първоначално написано от YoungBloodZ добре ще те питам по друг начин коя Елена? тази парясница за която ми беше разправял ли? За коя съм ти разправял, че не се сещам.. И намали епитетите
Първоначално написано от smilegirl12 Аз съм елена Тогава аз ще съм Хектор от Троя
Първоначално написано от smilegirl12 Аз съм елена приятно ми е, Ленче! Първоначално написано от Dwyd96 За коя съм ти разправял, че не се сещам.. И намали епитетите е не беше казвал име... може и да не е тази Елена а друга
Ми кой ще е минелай
Първоначално написано от YoungBloodZ приятно ми е, Ленче! е не беше казвал име... може и да не е тази Елена а друга За колежката на Нютон ли??
Първоначално написано от Dwyd96 Няма проблеми. Ако момиче на име Елена пита за това, кажи и че нищо не знаеш Изневеряваш ми?! Първоначално написано от Dwyd96 На ненормален човек, кирка дава ли се Що не?
Първоначално написано от smilegirl12 Ми кой ще е минелай Заеби го Минелай. Намери кой е да е Менелай
Първоначално написано от Indistinct Изневеряваш ми?! Що не? Не. На нея изневерявам
Първоначално написано от Dwyd96 За колежката на Нютон ли?? нене... някаква Кимченка е май
Първоначално написано от YoungBloodZ нене... някаква Кимченка е май Същата е
Първоначално написано от Dwyd96 Не. На нея изневерявам Край. Никакви туристи няма да видиш!
Първоначално написано от Indistinct Край. Никакви туристи няма да видиш! Със забрана нищо няма да постигнеш
Първоначално написано от Dwyd96 Със забрана нищо няма да постигнеш Кой го казва.
Охоо сдушихте се доста бързо
Първоначално написано от Indistinct Кой го казва. От опит знам.. Не си ли чувала за забранения плод ?
Първоначално написано от smilegirl12 Охоо сдушихте се доста бързо Ами ти си търсиш Менелай
Първоначално написано от Dwyd96 От опит знам.. Не си ли чувала за забранения плод ? За сериала ли говориш? Ама разбира се...
dwyd, приятеля ти се завърна във форума
Първоначално написано от YoungBloodZ dwyd, приятеля ти се завърна във форума Кой приятел? Инди говоря за Библията бе. Kво се правиш на ущипана
Попа
Първоначално написано от Dwyd96 Кой приятел? Инди говоря за Библията бе. Kво се правиш на ущипана Не ущипана, а ухапана. А тези гадинки хем не ми харесваха кръвта, идваше им прекалено горчива..
Първоначално написано от smilegirl12 Попа Той никога не е напускал.
Първоначално написано от Indistinct Не ущипана, а ухапана. А тези гадинки хем не ми харесваха кръвта, идваше им прекалено горчива.. Аз сутрин като стана се пръскам с един флакон Raid и 24 часа съм защитен от комари
kim chen un аз не разбрах, що си фен на комунист :Д
Правила