Първоначално написано от Dwyd96 Предложи ми 1 без цици и една дебела мулатка. Има цици, на снимката не се виждаха. Пък мулатката си е хубава.
Първоначално написано от inewton Има цици, на снимката не се виждаха. Пък мулатката си е хубава. Разбира се, че е хубава. Ако имаш фетиш към сгазени животни
Първоначално написано от Dwyd96 Разбира се, че е хубава. Ако имаш фетиш към сгазени животни Колко си зле... Разбираш, че няма да ти пусне и я плюеш. Като лисицата и гроздето.
Първоначално написано от inewton Колко си зле... Разбираш, че няма да ти пусне и я плюеш. Като лисицата и гроздето. Не харесвам черни ( Не съм като теб)
Първоначално написано от Dwyd96 Не харесвам черни ( Не съм като теб) В цял свят харесват мулатки.
Първоначално написано от inewton В цял свят харесват мулатки. Аз не.. Аз каресвам латиноамериканки
Първоначално написано от Dwyd96 Аз не.. Аз каресвам латиноамериканки То е същото.
Не е
Първоначално написано от smilegirl12 еми да ... щом много харесваш мулатките мога да те запозная с една две монахини мулатки ... поне ще си паснете На колко са? Първоначално написано от Dwyd96 Не е Да латиноамериканките са с по- увиснали цици.
Правила