Първоначално написано от inewton Каква мръсница си. Бих те изчукал ако не беше непълнолетна. Е, и сега може, ама трябва първо да те видя. После ще ти опростя греха. е явно няма да ме Изч*кваш какъв лош късмет за мен ;( плача в момента
Първоначално написано от smilegirl12 е явно няма да ме Изч*кваш какъв лош късмет за мен ;( плача в момента Ще плачеш и още как.
Първоначално написано от inewton Ще плачеш и още как. така е ! о, моля те, изч**кай ме Попе, за да не плача
Първоначално написано от smilegirl12 така е ! о, моля те, изч**кай ме Попе, за да не плача Няма. Ще си останеш сама вовеки. Ей сега ще отворя Еноховите магии да ти ударя едно заклинание. Само да си припомня иврита...
Първоначално написано от inewton Няма. Ще си останеш сама вовеки. Ей сега ще отворя Еноховите магии да ти ударя едно заклинание. Само да си припомня иврита... По добре да не вида с*кс от колкото да спя с тебе
Първоначално написано от Indistinct Имам още малко. От няколко месеца я учиш. Аз вбях готов за 3-4 дни. Първоначално написано от smilegirl12 По добре да не вида с*кс от колкото да спя с тебе Ти няма и да видиш. Схизофхренаичка!
Първоначално написано от inewton От няколко месеца я учиш. Аз вбях готов за 3-4 дни. Ти няма и да видиш. Схизофхренаичка! Не съм шизофреничка!!! и ще видя
Първоначално написано от inewton От няколко месеца я учиш. Аз вбях готов за 3-4 дни. Ти няма и да видиш. Схизофхренаичка! Аз съм ходила на уроци за съвсем кратко време. Ясно е, че ми трябва повече време.
Първоначално написано от smilegirl12 така е ! о, моля те, изч**кай ме Попе, за да не плача Тцтц,не се слага цензура така..."из*чу*кай ме". Е ето,сама си го искаш.
Първоначално написано от deitona22 Тцтц,не се слага цензура така..."из*чу*кай ме". Е ето,сама си го искаш. Това беше най-силния ми сърказъм, който съм проявявала някога в изречение
Първоначално написано от smilegirl12 Това беше най-силния ми сърказъм, който съм проявявала някога в изречение Хах във всяка лъжа се съдържа капка истина. Ем го искаш ,ем искаш и помощ..как да стане? ;д
Първоначално написано от deitona22 Хах във всяка лъжа се съдържа капка истина. Ем го искаш ,ем искаш и помощ..как да стане? ;д не го искаммм, ама той си мисли че го... мисили че има ефект ама от както шизофренията ми си тръгна си знам
Първоначално написано от smilegirl12 така е ! о, моля те, изч**кай ме Попе, за да не плача Tой не разбира от сарказъм. Ще си помисли, че е истина.
Първоначално написано от Dwyd96 Tой не разбира от сарказъм. Ще си помисли, че е истина. виждам
Първоначално написано от smilegirl12 виждам Аз ли не разбирам или Попа ? Но то си е истина де,рано или късно смайлито ще си каже какво иска/ Първоначално написано от inewton Как дела, друг? Между другото, искаш ли като се върнеш в града да те водя на бар? deitona22 вече отказа. Уточни какъв бар,той си има жена.
Първоначално написано от deitona22 Аз ли не разбирам или Попа ? Но то си е истина де,рано или късно смайлито ще си каже какво иска/ Уточни какъв бар,той си има жена. и Двамата ... Искам да Спрете да спрягате името ми с inewton
Първоначално написано от deitona22 Аз ли не разбирам или Попа ? Но то си е истина де,рано или късно смайлито ще си каже какво иска/ Уточни какъв бар,той си има жена. Стига да не е гей бар, нямам против.
Първоначално написано от Dwyd96 Tой не разбира от сарказъм. Ще си помисли, че е истина. Как дела, друг? Между другото, искаш ли като се върнеш в града да те водя на бар? deitona22 вече отказа.
Първоначално написано от inewton Как дела, друг? Между другото, искаш ли като се върнеш в града да те водя на бар? deitona22 вече отказа. Зависи каква е компанията
Първоначално написано от Dwyd96 Зависи каква е компанията Още никой друг не се е навил. Ама ще намеря все някой. Ти ако имаш някого предвид също става
Правила