.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 234 от общо 234

Тема: Мотивации

Цитирай Първоначално написано от smatespate Виж мнението
    кво ме мотивира?
    писъците ти, докато те влача към гората
    искам!

Вие тука се радвайте, че сте на 17-20 години и имате поне малко изградена мускулатура вече.
    Аз лично съм на 25 години навършени и съм чисто кожа и кости 50кг. майка ми е 52 кг., баща ми е 71 кг. чудно защо аз съм по-слаб и от двамата? Значи има нещо , което ми пречи да направя поне малко маса и да стигна тегло 65 което за мен ще е най-радостното нещо......... А и като се заговорих аз нямам абсолютно никакви болести, просто метаболизма ми е супер бърз и просто каквото и да ям храната изобщо не ми се лепи , така поне ми обясниха когато си правих изследвания.
    На 19 години тежах 48 кг. баща ми на тази възраст е бил точно 60 килограма , вярно че е бил хилав но чак толкова голяма разлика и при това да съм по-слаб от майка си не ми се вярва да е истина. Ако някой може да каже нещо което да ми помогне на мен и на хората да натрупаме малко маса нека да напише. Моите проблеми са от живота ми, със сигурност няма да е много красиво да излизаш с момиче на твоите размери което харесваш и да усеща само кокали и дори да изглеждаш по-слаб от нея. Благодаря, но за мен това е позор и наистина ми се е случвало няколко пъти никога не съм се отвращавал толкова от себе си. Нека хората които наистина са изградили тяло от силови тренировки, витамини, добавки, спорт да пишат.... Но глупости от типа на до 25 години се развива, всичко е до ядене , тренировки, всичко е до оная му работа. Е съжалявам, но аз съм сигурно поредния човек който не мисли в тази посока. И още веднъж моля нека някой да сподели какво му е помогнало? ..........
    Последно редактирано от stefan_hristov : 07-15-2016 на 21:17

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от stefan_hristov Виж мнението
    Вие тука се радвайте, че сте на 17-20 години и имате поне малко изградена мускулатура вече.
    Аз лично съм на 25 години навършени и съм чисто кожа и кости 50кг. майка ми е 52 кг., баща ми е 71 кг. чудно защо аз съм по-слаб и от двамата? Значи има нещо , което ми пречи да направя поне малко маса и да стигна тегло 65 което за мен ще е най-радостното нещо......... А и като се заговорих аз нямам абсолютно никакви болести, просто метаболизма ми е супер бърз и просто каквото и да ям храната изобщо не ми се лепи , така поне ми обясниха когато си правих изследвания.
    На 19 години тежах 48 кг. баща ми на тази възраст е бил точно 60 килограма , вярно че е бил хилав но чак толкова голяма разлика и при това да съм по-слаб от майка си не ми се вярва да е истина. Ако някой може да каже нещо което да ми помогне на мен и на хората да натрупаме малко маса нека да напише. Моите проблеми са от живота ми, със сигурност няма да е много красиво да излизаш с момиче на твоите размери което харесваш и да усеща само кокали и дори да изглеждаш по-слаб от нея. Благодаря, но за мен това е позор и наистина ми се е случвало няколко пъти никога не съм се отвращавал толкова от себе си. Нека хората които наистина са изградили тяло от силови тренировки, витамини, добавки, спорт да пишат.... Но глупости от типа на до 25 години се развива, всичко е до ядене , тренировки, всичко е до оная му работа. Е съжалявам, но аз съм сигурно поредния човек който не мисли в тази посока. И още веднъж моля нека някой да сподели какво му е помогнало? ..........
    не беше ли писал вече веднъж абсолютно същото нещо

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    не беше ли писал вече веднъж абсолютно същото нещо
    Очевидно настоява за помощ човека, а и на мен ми е интересно защо никой не се наема да му каже, че просто трябва да се тъпче яко Друго решение няма

Цитирай Първоначално написано от football_guy11 Виж мнението
    Очевидно настоява за помощ човека, а и на мен ми е интересно защо никой не се наема да му каже, че просто трябва да се тъпче яко Друго решение няма
    главно защото вече му казах какво трябва да направи, а той мрънка

играта е много много проста

когато имаш толкова "бърз" метаболизъм, това значи, че трябва да си напрегнеш психиката как да надумкаш достатъчно калории, че да проработи. Проблема е, че нямаш психиката да ядеш толкова много. Както дебелаците нямат психиката да не ядат. Знаеш ли какво са правили трибойците едно време, за да успеят да качат достатъчно кг, защото са вярвали, че колкото по-голям си, толкова по-силен си? Първо хранене - 3 сандвича от макдоналдс, те там имат някви менюта за закуска с hashbrowns. Взимаш 3те хамбургерчета или там квото са, слагаш хашбрауна вътре, ядеш ги и трите, пиеш един голям шейк и отиваш на работа. На обяд намираш китайско, пръскаш се с него, докато не ти се ще да умреш. Примерно аз искам да умра след порция и половина от големите ориз със зеленчуци или с пилешко. Третото хранене вечерта - поръчваш си от най-голямата пица примерно от Доминос, или аре може от Аладин, щото в Аладин беше много по-евтина, а на размер е същата, даже може и по-голяма. Взимаш го това чудовище, поливаш го с някакъв вид мазнини - трибойците го поливали със зехтин, ама ти можеш, ако си някво хипи и примерно с кокосово масло или пък може би разтопено масло. НЕ СТАВАШ ОТ МАСАТА, ДОКАТО НЕ ИЗЯДЕШ ПИЦАТА. Тази пица е нещото, което те спира да станеш това, което искаш.

Тези 3 хранения са всеки шибан ден в продължение на 2 седмици. После променяш малко, ако не си постигнал желания ефект.

Ако следвайки подобен план, не качиш килограми ще се обадим да те изследват от НАСА, щото тва не е човешко. Аз лично ще ти дам едни два лева, ако не ти се получи.

а тренировките - 5х5 максимално тежко на "големите" движения. Тва ще рече без машини. Само лост и дъмбели, ако искаш. Можеш за аксесоарни движения примерно някъв скрипец за ръце и неш за рамене алабала и може би за крака, ама тва вече е как дойде.

раменни преси, обръщания, лежанка, клекове, тяга, набирания, гребане - тва са ти колоните, с които да изграждаш мечтите си :Д

ТОЛКОВА Е ПРОСТО, майка му деба

другия вариант е да се надумкаш с тестостерон и да ядеш по 3 кг месо на ден, докато бъбреците, сърцето и черния ти дроб не спрат да работят

leg lock професор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си