Първоначално написано от deitona22 Как ли ще я накажеш? Тя иска Попа да я наказва. ще заповядам на дясната си ръка (попа) да я накаже
Първоначално написано от YoungBloodZ ще заповядам на дясната си ръка (попа) да я накаже Само да не е много грубо! Първоначално написано от smilegirl12 Стига с тоя поп не го ща не разбрахте ли Не е важно ти да искаш,по-важното е той да иска,а като поиска-винаги получва това което желае!
Първоначално написано от deitona22 Само да не е много грубо! Не е важно ти да искаш,по-важното е той да иска,а като поиска-винаги получва това което желае! Тъжно ти е, че при теб не става така.
Първоначално написано от deitona22 по-важното е той да иска,а като поиска-винаги получва това което желае! да не работиш за него вече? какво ти е обещал?
Първоначално написано от YoungBloodZ да не работиш за него вече? какво ти е обещал? Аз да не съм Сатана, че да изкушавам. Но всеки търси пътя, истина и живота, и ето, той видя, че аз съм неговия път.
Първоначално написано от inewton Аз да не съм Сатана, че да изкушавам. Но всеки търси пътя, истина и живота, и ето, той видя, че аз съм неговия път. добре инеутоне между другото обмислих предложението ти и съм съгласен... ти ще ми снасяш информация а аз няма да те банвам (перманентно)
Първоначално написано от YoungBloodZ добре инеутоне между другото обмислих предложението ти и съм съгласен... ти ще ми снасяш информация а аз няма да те банвам (перманентно) Е*ба*ти изнудването.
Първоначално написано от deitona22 Е*ба*ти изнудването. той сам предложи...
Първоначално написано от deitona22 Е*ба*ти изнудването. Ти на това ако му викаш изнудване...
Първоначално написано от deitona22 Е*ба*ти изнудването. Ти не си ли го правил?
Първоначално написано от YoungBloodZ добре инеутоне между другото обмислих предложението ти и съм съгласен... ти ще ми снасяш информация а аз няма да те банвам (перманентно) Нито перманентно, нито никак!
Първоначално написано от inewton Нито перманентно, нито никак! става! изпрати ми сега екселските таблици с информация на ЛС
Първоначално написано от deitona22 Само да не е много грубо! Не е важно ти да искаш,по-важното е той да иска,а като поиска-винаги получва това което желае! Не и с мен
Правила