Първоначално написано от deitona22 Само да не е много грубо! Не е важно ти да искаш,по-важното е той да иска,а като поиска-винаги получва това което желае! Тъжно ти е, че при теб не става така.
Първоначално написано от deitona22 по-важното е той да иска,а като поиска-винаги получва това което желае! да не работиш за него вече? какво ти е обещал?
Събирам хора за видео игри в реалния свят. GTA 6 - в НИЦА и Call of Duty- в Анкара
Първоначално написано от deitona22 Само да не е много грубо! Не е важно ти да искаш,по-важното е той да иска,а като поиска-винаги получва това което желае! Не и с мен
Първоначално написано от inewton Но се чукат значително повече от теб. Аз казвам същото - (не)носенето на гащи, няма нищо общо с (не)правенето на секс . Първоначално написано от smilegirl12 оо лъжеш повярвай ми ... това което написах означава, че той е последния човек с който бих си легнаала Това значи ли, че аз например съм някъде по-напред в списъка ?
Първоначално написано от YoungBloodZ да не работиш за него вече? какво ти е обещал? Аз да не съм Сатана, че да изкушавам. Но всеки търси пътя, истина и живота, и ето, той видя, че аз съм неговия път.
Първоначално написано от Dwyd96 Събирам хора за видео игри в реалния свят. GTA 6 - в НИЦА и Call of Duty- в Анкара За CoD ме нави .Ама може и в Слънчака,това ще е допълнителен мод. Първоначално написано от YoungBloodZ да не работиш за него вече? какво ти е обещал? Аз да работа за Попа?! По-скоро той за мен. Първоначално написано от Indistinct Тъжно ти е, че при теб не става така. Не ми е тъжно.
Първоначално написано от inewton Аз да не съм Сатана, че да изкушавам. Но всеки търси пътя, истина и живота, и ето, той видя, че аз съм неговия път. добре инеутоне между другото обмислих предложението ти и съм съгласен... ти ще ми снасяш информация а аз няма да те банвам (перманентно)
Първоначално написано от YoungBloodZ добре инеутоне между другото обмислих предложението ти и съм съгласен... ти ще ми снасяш информация а аз няма да те банвам (перманентно) Е*ба*ти изнудването.
Първоначално написано от deitona22 Е*ба*ти изнудването. той сам предложи...
Първоначално написано от deitona22 Ти пък от къде се появи ? От нищото
Първоначално написано от deitona22 Е*ба*ти изнудването. Ти на това ако му викаш изнудване...
Първоначално написано от deitona22 Е*ба*ти изнудването. Ти не си ли го правил?
Първоначално написано от deitona22 За CoD ме нави .Ама може и в Слънчака,това ще е допълнителен мод. Аз да работа за Попа?! По-скоро той за мен. Не ми е тъжно. Ми айде. Да те товаря в багажника и да ходим в Анкара.
о Manta къде 'одиш
Първоначално написано от YoungBloodZ о Manta къде 'одиш За храна, че свърши
Какво чак толкова виждате в попа ?
Първоначално написано от Dwyd96 Ми айде. Да те товаря в багажника и да ходим в Анкара. Ти си по-дребен,ти влизаш в багажника! Първоначално написано от Indistinct Ти не си ли го правил? Кого пък съм изнудвал аз?
Първоначално написано от Mana За храна, че свърши 3 седмици ли ходиш за храна?
Първоначално написано от YoungBloodZ добре инеутоне между другото обмислих предложението ти и съм съгласен... ти ще ми снасяш информация а аз няма да те банвам (перманентно) Нито перманентно, нито никак!
Първоначално написано от YoungBloodZ 3 седмици ли ходиш за храна? Ловът си е времеемко занимание Мързеше ме да влизам, затова. Па и си оправях документацията(д**ба и бюрократщината по тия ВУЗ-ове)
Първоначално написано от Indistinct Нахалитет отвсякъде. Аз повече няма да си играя с теб!
Първоначално написано от deitona22 Кого пък съм изнудвал аз? Вярно. Ти сигурно използваш друга тактика.
Първоначално написано от inewton Аз повече няма да си играя с теб! Трудно ти беше да влизаш в роля и без това.
Първоначално написано от Indistinct Трудно ти беше да влизаш в роля и без това. Искаш ли да отворя кацата с лайна?
Правила