Първоначално написано от deitona22 Имам бая шоколад в нас сега..леля ми е виновна! И ти продължаваш?! Утре само да се добера до магазина...
Първоначално написано от Indistinct И ти продължаваш?! Утре само да се добера до магазина... Няколко вида.Освен малките шоколадчета ,които са май 5 вида,има още -линдор-топчета,един черен шоколад,и един който още не съм ял (5 от него има)
Първоначално написано от deitona22 Няколко вида.Освен малките шоколадчета ,които са май 5 вида,има още -линдор-топчета,един черен шоколад,и един който още не съм ял (5 от него има) Линдор!? А ние тук ма'аме пуканки...
Първоначално написано от deitona22 Няколко вида.Освен малките шоколадчета ,които са май 5 вида,има още -линдор-топчета,един черен шоколад,и един който още не съм ял (5 от него има) Ощ една дума за шоколад днес и 100 години ще са твърде малко!
Първоначално написано от Indistinct Ощ една дума за шоколад днес и 100 години ще са твърде малко! ще го вкараш в затвора за 100 години ли?
Първоначално написано от Indistinct Ощ една дума за шоколад днес и 100 години ще са твърде малко! Мани,за това вече изгубих надежда.Ако си искала,да си пратила.Няма да ставам нахален. Първоначално написано от Mana Линдор!? А ние тук ма'аме пуканки... И в кутията от линдор има бяло шоколадче,даже не 1,но аз изядох тия дни поне 3. Леля ми е виновна...ако няма шоколад,аз не ям.
Първоначално написано от deitona22 Мани,за това вече изгубих надежда.Ако си искала,да си пратила.Няма да ставам нахален. И в кутията от линдор има бяло шоколадче,даже не 1,но аз изядох тия дни поне 3. Леля ми е виновна...ако няма шоколад,аз не ям. Добре. Сам си го направи, отново.
Първоначално написано от Indistinct Добре. Сам си го направи, отново. Ок. Както казах,ако си искала,щеше. Можеше да кажеш че няма да пратиш и да се свърши. Първоначално написано от Mana Оставям ви една голяма кофа пуканки -> http://www.newsread.in/wp-content/up...Popcorn-13.jpg и, за да не споменавам сладки неща, ви казвам лека! Лека,Манга.
Първоначално написано от deitona22 Ок. Както казах,ако си искала,щеше. Можеше да кажеш че няма да пратиш и да се свърши. пращате си шоколади ли? а на мен не пратихте
Правила