Първоначално написано от inewton Като имам желание ще напиша някое. Ама аз и сам мога да си готвя. Женските е по- добре други неща да ни правят. Да нямаш паяци в кутията на PC-то? Това и хлапе го може
Първоначално написано от inewton Като имам желание ще напиша някое. Ама аз и сам мога да си готвя. Женските е по- добре други неща да ни правят. Да ви пеем?
Първоначално написано от Mana Да нямаш паяци в кутията на PC-то? Това и хлапе го може С теб ще се разбрем май. На мен не ми пречи, че си атеистка.
Първоначално написано от smilegirl12 Да ви пеем? По- добре е да ни свирите. Аз съм поп, мога да пея ако трябва.
Първоначално написано от inewton Едва ли спи. Според мен друго прави. Времето е много приятно за пипне. то за теб кога не е приятно? Първоначално написано от inewton Като имам желание ще напиша някое. Ама аз и сам мога да си готвя. Женските е по- добре други неща да ни правят. то и аз мога но защо да го правя след като те може да го свършат вмсто мен? какви други неща?? Първоначално написано от Mana Indistinct, доколкото знам спи, а като ви е толкова интересно, 'що, аджеба, не дойдете да си вземете салатите? (къде, м*мка му, е точилката) ти ще ги донесеш салатите!
Първоначално написано от YoungBloodZ то за теб кога не е приятно? то и аз мога но защо да го правя след като те може да го свършат вмсто мен? какви други неща?? Аз не съм се пипал от 8 дни. Гарантираш ли ми, че няма да има последствия ако го кажа?
Първоначално написано от YoungBloodZ ти ще ги донесеш салатите! Готвачът само готви, не изпълнява сервитьорска длъжност. ^^
Първоначално написано от inewton По- добре е да ни свирите. Аз съм поп, мога да пея ако трябва. Като за поп си много извратен
Първоначално написано от Mana Готвачът само готви, не изпълнява сервитьорска длъжност. ^^ добре добре стига ми и само да сготвиш ^^ Първоначално написано от inewton Аз не съм се пипал от 8 дни. Гарантираш ли ми, че няма да има последствия ако го кажа? няма да има
Първоначално написано от smilegirl12 Като за поп си много извратен Какво съм казал толкова? Гледам, пиано си сложила на аватара. Сигурно свириш. Може и нещо на четири ръце да извирим ако искаш.
Първоначално написано от smilegirl12 Като за поп си много извратен ...затова те гъбаркаха... Попе, струнни или клавишни, на к'во си се учил да пееш?
Първоначално написано от YoungBloodZ няма да има Може да си играем на пчелички.
Първоначално написано от Mana ...затова те гъбаркаха... Попе, струнни или клавишни, на к'во си се учил да пееш? То пианото би трябвало да се води струнноклавишен. На пиано съм се учил.
Първоначално написано от YoungBloodZ добре добре стига ми и само да сготвиш ^^ Ами хайде, тогава, че салатите след малко ще се схванат!
Първоначално написано от smilegirl12 Като за поп си много извратен само така се прави
Първоначално написано от inewton Може да си играем на пчелички. аз и ти ще сме цветята нали?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava само така се прави Един нормален човек.
Първоначално написано от inewton Какво съм казал толкова? Гледам, пиано си сложила на аватара. Сигурно свириш. Може и нещо на четири ръце да извирим ако искаш. Ми ай
Първоначално написано от inewton То пианото би трябвало да се води струнноклавишен. На пиано съм се учил. Клавишно е, като йониката; нали ползваш клавишите, за да свириш(знам, че звукът се издава от струните, но си в досег с клавишите)
Първоначално написано от Mana Ами хайде, тогава, че салатите след малко ще се схванат! как се схваща една салата?
Първоначално написано от YoungBloodZ аз и ти ще сме цветята нали? Как схващаш... Като салата си.
Първоначално написано от Mana Клавишно е, като йониката; нали ползваш клавишите, за да свириш(знам, че звукът се издава от струните, но си в досег с клавишите) Ако разгледаме и чукчетата, може и ударен да стане. И ти ли свириш на пиано?
Първоначално написано от inewton Как схващаш... Като салата си. ти обаче така го написа че само аз го схванах...
Първоначално написано от YoungBloodZ ти обаче така го написа че само аз го схванах... То не е нужно всички да го разбират.
Първоначално написано от YoungBloodZ как се схваща една салата? Подправени са или да разбирам, че нямаш нищо против отцвичени(това ако някой знае как се изписва...) салати?
Правила