Първоначално написано от inewton По- добре е да ни свирите. Аз съм поп, мога да пея ако трябва. Като за поп си много извратен
Първоначално написано от smilegirl12 Като за поп си много извратен Какво съм казал толкова? Гледам, пиано си сложила на аватара. Сигурно свириш. Може и нещо на четири ръце да извирим ако искаш.
Първоначално написано от inewton Какво съм казал толкова? Гледам, пиано си сложила на аватара. Сигурно свириш. Може и нещо на четири ръце да извирим ако искаш. Ми ай
Първоначално написано от smilegirl12 Като за поп си много извратен ...затова те гъбаркаха... Попе, струнни или клавишни, на к'во си се учил да пееш?
Първоначално написано от Mana ...затова те гъбаркаха... Попе, струнни или клавишни, на к'во си се учил да пееш? То пианото би трябвало да се води струнноклавишен. На пиано съм се учил.
Първоначално написано от inewton То пианото би трябвало да се води струнноклавишен. На пиано съм се учил. Клавишно е, като йониката; нали ползваш клавишите, за да свириш(знам, че звукът се издава от струните, но си в досег с клавишите)
Първоначално написано от Mana Клавишно е, като йониката; нали ползваш клавишите, за да свириш(знам, че звукът се издава от струните, но си в досег с клавишите) Ако разгледаме и чукчетата, може и ударен да стане. И ти ли свириш на пиано?
Първоначално написано от inewton Ако разгледаме и чукчетата, може и ударен да стане. И ти ли свириш на пиано? Тц, не ставам ни за изпълнител, ни за каквото и да било, свързано с изпълнение на музика
Първоначално написано от Mana Тц, не ставам ни за изпълнител, ни за каквото и да било, свързано с изпълнение на музика Аз мога да те науча ако ми додеш на гости.
Първоначално написано от smilegirl12 Като за поп си много извратен само така се прави
Първоначално написано от golemiq_korab_minava само така се прави Един нормален човек.
Правила