на мен е невъзможно да ми изневери човек щото аз нямам нищо напротив да се вижда и с други
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda на мен е невъзможно да ми изневери човек щото аз нямам нищо напротив да се вижда и с други Мите, кой ти даде имунитет ве преди малко опитах да те бамна и системата каза НЕ
Първоначално написано от Ълю Мите, кой ти даде имунитет ве преди малко опитах да те бамна и системата каза НЕ достатъчно ме наказваш като ползваш тва име явно системата е решила че ще е несправедливо ако ме баннеш на всичкото отгоре
Първоначално написано от YoungBloodZ Мите, кой ти даде имунитет ве преди малко опитах да те бамна и системата каза НЕ Защо?
Първоначално написано от Indistinct Защо? за използване на фейк профил истинския му е dimitar;,
Първоначално написано от YoungBloodZ за използване на фейк профил истинския му е dimitar;, Къде го пише това за фейк профилите?
Първоначално написано от Indistinct Къде го пише това за фейк профилите? Условия за ползване.
Първоначално написано от Dwyd96 Условия за ползване. тва са само законни джунджурии не са свързани с модерацията няма ги в правилата на форума ще е мн тапо ако трябва да пишем от един профил само а и от айпито ми около десет човека още ползват интернет ако не и повече
Правила