Първоначално написано от Indistinct Да. Не. Какво е това да, не? Обясни.
Първоначално написано от inewton Какво е това да, не? Обясни. Да - месиш се. И не, никой не се сваля с никого.
Първоначално написано от Indistinct Да - месиш се. И не, никой не се сваля с никого. Не се меся. Не съм и очаквал да го признаеш.
Първоначално написано от inewton Не се меся. Не съм и очаквал да го признаеш. има нещо.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava има нещо. Ама не го казвай пред всички, пъпееш. Това не е джентълменско.
Първоначално написано от inewton Ама не го казвай пред всички, пъпееш. Това не е джентълменско. Остави ги децата да се радват на любовта
Първоначално написано от inewton Ама не го казвай пред всички, пъпееш. Това не е джентълменско. Що? Ама си прав! ;( Ама ти ли ще ме учиш :Д Смайлгърл, детенцеее ! :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Що? Ама си прав! ;( Ама ти ли ще ме учиш :Д Смайлгърл, детенцеее ! :Д Хихихихи
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Що? Ама си прав! ;( Ама ти ли ще ме учиш :Д Смайлгърл, детенцеее ! :Д Откадя накадя аз да те уча? Аз водя аскетичен живот. Не съм запознат с тия работи. Но от изповедническата си практика съм натрупал знания по тези въпроси. Първоначално написано от Indistinct Пак интриги. Трябва ли? Не. Интригантствуването не е библейско.
Първоначално написано от inewton Ама не го казвай пред всички, пъпееш. Това не е джентълменско. Пак интриги. Трябва ли?
Правила