Първоначално написано от YoungBloodZ предлагам да сменим темата! например кой от вас е отвлякъл deitona22? Чакай първо да каже урока.
Първоначално написано от inewton Чакай първо да каже урока. няма никакъв урок... а ти си съмнителен... ти ли го отвлече? той няма начин доброволно да спре да пише във форума
Първоначално написано от YoungBloodZ няма никакъв урок... а ти си съмнителен... ти ли го отвлече? той няма начин доброволно да спре да пише във форума Той е на послушание в Долнобешовишкия манастир. Изпратих го да научи занаят.
Първоначално написано от inewton Чакай първо да каже урока. Остави Гергана на мира моля това е психически тормоз
Първоначално написано от smilegirl12 Остави Гергана на мира моля това е психически тормоз Душа, срещала съм много по-лоши случаи.
Първоначално написано от Indistinct Душа, срещала съм много по-лоши случаи. Лошото е, че вярвамм, че е така
Първоначално написано от smilegirl12 Лошото е, че вярвамм, че е така Големи приятелки станахте нещо.
Първоначално написано от inewton Големи приятелки станахте нещо. Проблем ли имаш с това?
Първоначално написано от smilegirl12 Проблем ли имаш с това? Аз не. Ти имаш. Първоначално написано от Indistinct Какво лошо има? Нищо, аз само отбелязвах.
Първоначално написано от inewton Големи приятелки станахте нещо. Какво лошо има?
Правила