Първоначално написано от АгентМура Добър вечер. най-накрая един да знае кога е вечер, кога сутрин и т.н.... добър вечер, муре!
Първоначално написано от inewton Защо общуваш с болни плебеи? И ти ли се смахна? Защо да не общувам с него? Виж, че започва разговора любезно.
Първоначално написано от Indistinct Защо да не общувам с него? Виж, че започва разговора любезно. Ама поне не го цитирайте. Блокирал съм го, а вие като му цитирате всяко мнение пак му чета коментарите.
Първоначално написано от inewton Ама поне не го цитирайте. Блокирал съм го, а вие като му цитирате всяко мнение пак му чета коментарите. Ще цитирам само милите коментари.
Първоначално написано от Indistinct Ще цитирам само милите коментари. Милите са най- досадни.
Първоначално написано от inewton Милите са най- досадни. той се е променил! вече е нов човек
Първоначално написано от YoungBloodZ той се е променил! вече е нов човек Има издателсто "Нов човек" за сектантска литератира. Така че тези две думи не ги свързвам с нещо хубаво.
Първоначално написано от inewton Има издателсто "Нов човек" за сектантска литератира. Така че тези две думи не ги свързвам с нещо хубаво. нещо против сектите ли имаш?
Първоначално написано от Indistinct Развали дуета и сега си тръгна. Дано си доволен. Тук съм Гери макар не и за дълго трбва да отида.....
Първоначално написано от YoungBloodZ нещо против сектите ли имаш? Да.
Първоначално написано от inewton Да. расист!
Първоначално написано от YoungBloodZ расист! Това не е расизъм
Защо пак трябва да се стига до тук? Не си ли научихте урока?
Първоначално написано от YoungBloodZ расист! Не расист, а праведен. Първоначално написано от Indistinct Защо пак трябва да се стига до тук? Не си ли научихте урока? Ти нещо "за" сектите ли имаш?
Първоначално написано от inewton Не расист, а праведен. Ти нещо "за" сектите ли имаш? Явно не сте си научили урока. Жалко. Нямам.
Първоначално написано от Indistinct Явно не сте си научили урока. Жалко. Нямам. Какъв е урока, мадам Шметерлинг?
предлагам да сменим темата! например кой от вас е отвлякъл deitona22?
Първоначално написано от YoungBloodZ предлагам да сменим темата! например кой от вас е отвлякъл deitona22? И аз това се питам
Първоначално написано от YoungBloodZ предлагам да сменим темата! например кой от вас е отвлякъл deitona22? Чакай първо да каже урока.
Първоначално написано от inewton Чакай първо да каже урока. няма никакъв урок... а ти си съмнителен... ти ли го отвлече? той няма начин доброволно да спре да пише във форума
Първоначално написано от inewton Чакай първо да каже урока. Остави Гергана на мира моля това е психически тормоз
Първоначално написано от YoungBloodZ предлагам да сменим темата! например кой от вас е отвлякъл deitona22? solo_ изчезна първи, а сега и deitona22! Случайност?! Не мисля така!!!
Първоначално написано от YoungBloodZ няма никакъв урок... а ти си съмнителен... ти ли го отвлече? той няма начин доброволно да спре да пише във форума Той е на послушание в Долнобешовишкия манастир. Изпратих го да научи занаят.
Първоначално написано от inewton Какъв е урока, мадам Шметерлинг? Че тема "религия" никога не би била в завършен и цялостен вид. Започнеш ли една такава тема, започваш безкраен спор.
Първоначално написано от smilegirl12 Остави Гергана на мира моля това е психически тормоз Душа, срещала съм много по-лоши случаи.
Правила