Първоначално написано от Indistinct Душа, срещала съм много по-лоши случаи. Лошото е, че вярвамм, че е така
Първоначално написано от Indistinct Че тема "религия" никога не би била в завършен и цялостен вид. Започнеш ли една такава тема, започваш безкраен спор. Да, ако не си изучавал догматическо богословие може би.
Първоначално написано от smilegirl12 Лошото е, че вярвамм, че е така Големи приятелки станахте нещо.
Първоначално написано от inewton Големи приятелки станахте нещо. Проблем ли имаш с това?
Първоначално написано от inewton Големи приятелки станахте нещо. Какво лошо има?
Първоначално написано от smilegirl12 Проблем ли имаш с това? Аз не. Ти имаш. Първоначално написано от Indistinct Какво лошо има? Нищо, аз само отбелязвах.
Първоначално написано от inewton Аз не. Ти имаш. Аа и защо така?
Първоначално написано от inewton Нищо, аз само отбелязвах. Браво, че си го забелязал.
Първоначално написано от smilegirl12 Аа и защо така? Имай търпение. Сама ще разбереш.
Утре пак на работа.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Утре пак на работа. Честито.
добър вечер ташат ме сърбаците
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda добър вечер ташат ме сърбаците шатат те ръсбаците теб
Първоначално написано от pe6oskeiborda добър вечер ташат ме сърбаците Да искаш да споделиш някоя друга важна информация?
Първоначално написано от pe6oskeiborda добър вечер ташат ме сърбаците Почеши ги. Нали са затова.
Нютоне, много си груб
Първоначално написано от YoungBloodZ Нютоне, много си груб Защо? Само дадох съвет.
Днвс е много скучно
Първоначално написано от smilegirl12 Днвс е много скучно Не ти ли хареса дуета?
Първоначално написано от Indistinct Не ти ли хареса дуета? Това беше най-раазведряващия ми момент тук
Първоначално написано от smilegirl12 Това беше най-раазведряващия ми момент тук Радвам се. Какво друго пееш?
Първоначално написано от smilegirl12 Това беше най-раазведряващия ми момент тук може да го направите пак този път няма да преча!
Първоначално написано от Indistinct Радвам се. Какво друго пееш? Бикъуз ю нол айм алл абоут дат бейз
Първоначално написано от smilegirl12 Бикъуз ю нол айм алл абоут дат бейз Ммм добре добре. Но за съжаление приключих с пеенето (за днес).
Първоначално написано от Indistinct Честито. Мерси. Да ти се връща. : d
Правила