.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Няма такива хора! Ако са сами - значи не са силни!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от the...dreamer Виж мнението
    които ще искат да те използват заради парите ти
    По-скоро аз ще ги използвам, или ще се използваме взаимно !
    Това да бъдеш ''готин'' няма връзка с външната красота (което е нещо отностително - според мен няма грозни и красиви хора...
    Тука си прав - парите са по-важни. Всеки грозник с пари е готин, поне за достатъчна част от хората, така че да има някакви "приятели" и някаква жена в леглото!
    има такива които не обръщат внимание на външния си вид и такива, които обръщат внимание на външния си вид
    Аз обръщам внимание на външния си вид и се поддържам, но това не ми е помогнало с жените досега. Явно не е достатъчно. Просто съм грозен и без пари, това е всичко.
    Нищо смислено не можа да кажеш, нали ?! Няма сам човек, който да е силен и успял!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    По-скоро аз ще ги използвам, или ще се използваме взаимно !
    Тука си прав - парите са по-важни. Всеки грозник с пари е готин, поне за достатъчна част от хората, така че да има някакви "приятели" и някаква жена в леглото!
    Аз обръщам внимание на външния си вид и се поддържам, но това не ми е помогнало с жените досега. Явно не е достатъчно. Просто съм грозен и без пари, това е всичко.
    Нищо смислено не можа да кажеш, нали ?! Няма сам човек, който да е силен и успял!
    Ох, явно с теб за материализма няма да се разберем.
    Добре де, кой ти каза че жените гледат красотата и парите ? Това е клишираното оправдание на жалкарите, които не могат да си уредят мацка.
    Ох, Грозни...май не знаеш какво казват - тези които са на върха са най-самотните... Там няма място за много хора...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си