.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Имам една такава позната, която се омъжи за богат чичко и к'во?
    Същото можеше да ѝ се случи и ако чичкото ѝ не беше богат !
    Цитирай Първоначално написано от the...dreamer Виж мнението
    ...защото ми трябват. За тях ми трябват и пари.
    Така ли било ? Трябвали ти ?! Значи не можеш без тия "материални неща" ? За да живеем добре и за всичко трябват пари !
    Аз пък ще ти кажа една друга истина - вие сте си виновни че сте сами !
    Аз не съм твърдял друго! Друг е въпросът доколко тия неща зависят пряко от нас и можем ли да ги променим. Аз например съм грозен и никой не ми е виновен за това, но не мога да го променя. С много пари бих могъл - тогава щях да съм "готин", дори пак да си бях грозен !
    Има и достатъчно силни хора, които могат и сами.
    Няма такива хора! Ако са сами - значи не са силни!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Не, ако не беше богат, нямаше да тръгне с него. Колкото по-високо си, толкова по-лошо се пада.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не, ако не беше богат, нямаше да тръгне с него. Колкото по-високо си, толкова по-лошо се пада.
    + 100000000

Значи не можеш без тия "материални неща" ?
    Хех, ти въобще не си вникнал във въпроса
    Кой е твърдял че не ни трябват ? Трябват ни. Въпросът е да не сме материалисти. Ти знаеш ли какво значи да си материалист ?

Така ли било ? Трябвали ти ?! Значи не можеш без тия "материални неща" ? За да живеем добре и за всичко трябват пари !
    Аз не съм твърдял друго! Друг е въпросът доколко тия неща зависят пряко от нас и можем ли да ги променим. Аз например съм грозен и никой не ми е виновен за това, но не мога да го променя. С много пари бих могъл - тогава щях да съм "готин", дори пак да си бях грозен !
    Това че си ''грозен''(също зависи от гледната точка) не значи нищо. Ако щеш бъди милионер, празна ли ти е душата и не си ли истински човек, пак няма да имаш истински приятели, които да те ценят истински, а само подмазвачи и лицемери които ще искат да те използват заради парите ти ...............
    Това да бъдеш ''готин'' няма връзка с външната красота (което е нещо отностително - според мен няма грозни и красиви хора - има такива които не обръщат внимание на външния си вид и такива, които обръщат внимание на външния си вид)....да си готин идва от характера...имам един съученик, който преди две години беше доста затворен в себе си, доста срамежлив, макар че се поддържаше доста добре, направо беше като излязъл от американски тийн филм...но той не беше сред ''готините'' а по-скоро си беше скучничък...ноо сега се промени и не е такъв, по-общителен е.
    Така че....

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    които ще искат да те използват заради парите ти
    По-скоро аз ще ги използвам, или ще се използваме взаимно !
    Това да бъдеш ''готин'' няма връзка с външната красота (което е нещо отностително - според мен няма грозни и красиви хора...
    Тука си прав - парите са по-важни. Всеки грозник с пари е готин, поне за достатъчна част от хората, така че да има някакви "приятели" и някаква жена в леглото!
    има такива които не обръщат внимание на външния си вид и такива, които обръщат внимание на външния си вид
    Аз обръщам внимание на външния си вид и се поддържам, но това не ми е помогнало с жените досега. Явно не е достатъчно. Просто съм грозен и без пари, това е всичко.
    Нищо смислено не можа да кажеш, нали ?! Няма сам човек, който да е силен и успял!

По-скоро аз ще ги използвам, или ще се използваме взаимно !
    Тука си прав - парите са по-важни. Всеки грозник с пари е готин, поне за достатъчна част от хората, така че да има някакви "приятели" и някаква жена в леглото!
    Аз обръщам внимание на външния си вид и се поддържам, но това не ми е помогнало с жените досега. Явно не е достатъчно. Просто съм грозен и без пари, това е всичко.
    Нищо смислено не можа да кажеш, нали ?! Няма сам човек, който да е силен и успял!
    Ох, явно с теб за материализма няма да се разберем.
    Добре де, кой ти каза че жените гледат красотата и парите ? Това е клишираното оправдание на жалкарите, които не могат да си уредят мацка.
    Ох, Грозни...май не знаеш какво казват - тези които са на върха са най-самотните... Там няма място за много хора...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си