.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ти кажи кога ще си хвърлиш телефона и кога ще си спреш нета, кабелната, тока и водата? Чакам !

И аз това казвам! Че и неграмотност и простотия! Срамота !
    Това ми е любимото ! Винаги идва, когато някой си търси оправдания и не му харесва истината за него !
    Доста повърхностно дрънкаш! Ти справяш ли се сам, както съветваш другите? Личи ти, че още не си се сблъскал истински с живота и още си в дълбока зависимост от мама и тате, но тука се правиш на много печен .
    Няма да си хвърлям телефона и няма да спирам нета, кабелната, тока и водата, защото ми трябват. За тях ми трябват и пари. Но за разлика от теб, за мен парите не са цел и не умирам за тях. Не си родавам душата, за пачка хартия. Може би за теб всичко се прави с пари...това показва само колко повърхностен и кух си ти.
    - ''ж'' е доста близко до ''ш'' в клавиатурата, за това може и да съм се объркал

Справял съм се, разбира се. Но ти пак разбра нещата погрешно, както за баба и дядо
    Става въпрос за психическа зависимост/независимост - това го изтъкнах още в началото...

Аз пък ще ти кажа една друга истина - вие сте си виновни че сте сами !

Цитирай Първоначално написано от the...dreamer Виж мнението
    Няма да си хвърлям телефона и няма да спирам нета, кабелната, тока и водата, защото ми трябват.
    щом ти трябват и ги имаш, значи и ти робуваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си