Първоначално написано от Mana Не съм хрътка, нормално е да нямам Не само хрътките имат. Ти от Пловдив ли беше?
Първоначално написано от inewton Не само хрътките имат. Ти от Пловдив ли беше? Ама тяхното е най-силно, доколкото знам. Тц. Карлово.
Първоначално написано от Mana Ама тяхното е най-силно, доколкото знам. Тц. Карлово. Май има и животни с по- силно. А, вярно.
Първоначално написано от inewton Май има и животни с по- силно. А, вярно. С най-силно обоняние е слонът. В каква връзка ти трябваше местоживеене?
Първоначално написано от Mana С най-силно обоняние е слонът. В каква връзка ти трябваше местоживеене? Знаех си, че има по- добри от кучетата. Чудя се кого да изнасиля. И сега събирам информация коя ми е най- близо.
Първоначално написано от inewton Знаех си, че има по- добри от кучетата. Чудя се кого да изнасиля. И сега събирам информация коя ми е най- близо. Че толкова ли няма в София публични домове или нещо подобно?
Първоначално написано от Mana Че толкова ли няма в София публични домове или нещо подобно? В момента не съм в София. Пък и не обичам да давам пари. Първоначално написано от Indistinct Нали помниш за 14-те часа преднина? Те отдавна изтекоха.
Нали помниш за 14-те часа преднина?
Правила